The First Purge (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Met het oog op de criminaliteitscijfers test de NFFA, New Founding Fathers of America, een sociologische theorie...
The First Purge

The First Purge

Actie Horror
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 33 min

Met het oog op de criminaliteitscijfers test de NFFA, New Founding Fathers of America, een sociologische theorie uit om deze omlaag te brengen. In een gesloten gemeenschap mag een ieder zich voor een avond agressief uitlaten jegens anderen. Maar het geweld neemt dusdanig rigoureuze vormen aan dat het zich langzaam aan verspreidt over de rest van het land.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The First Purge aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Tja, wat moet ik hier op schrijven? Voor te beginnen vond ik deze film niet aan mijn verwachtingen voldoen. "The first purge" film, is de derde uitgebrachte Purge film waarbij ze terug gaan hoe de 'zuivering'tot stand is gekomen. Ondanks ik de film vind tegenvallen is de boodschap wel duidelijk! De hogere hand heeft namelijk een dubbele agenda in petto en zet huurmoordenaars in om de arm bedeelden uit de weg te ruimen. De producer had van mij de spanning veel meer mogen laten oplopen, het was allemaal wat vlak en voorspelbaar. Juist omdat deze film het begin van de Purge (zuivering) is.
loading