Largo Winch 2 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Largo Winch, die na de dood van z'n adoptievader aan het hoofd van de Groep 'W' kwam te staan,...
Largo Winch 2

Largo Winch 2

Thriller Actie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 54 min

Largo Winch, die na de dood van z'n adoptievader aan het hoofd van de Groep 'W' kwam te staan, besluit om het bedrijf te verkopen en een ambitieuze humanitaire stichting op te richten. Maar op de dag dat er getekend moet worden, wordt Largo Winch door een mysterieuze getuige beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid. Largo zal z'n onschuld moeten bewijzen door in z'n verleden te graven, diep in het hart van de Birmese jungle.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Largo Winch 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Tomer Sisley (Largo Winch) zet in deze film een prachtige rol neer, hij komt in een spiraal van leugens en bedrog, doordat zijn (overleden) vader de verkeerde kant is op gegaan, tenminste.....? Je moet goed opletten, het is dus geen film die je even relax gaat zitten kijken, het verhaal zit best ingewikkeld in elkaar, en net als je denkt hoe het in elkaar zit, is er een onverwachte wending die je op het verkeerde spoor zet, wat de film wel interessant en spannnender maakt. Mooie film met genoeg actie. Zou zeggen kijk en beoordeel zelf!!!
loading