The Keeping Hours (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mark en Elizabeth zijn al enige jaren gelukkig getrouwd. Met de geboorte van hun zoon, Jacob, lijkt het plaatje...
The Keeping Hours

The Keeping Hours

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 31 min

Mark en Elizabeth zijn al enige jaren gelukkig getrouwd. Met de geboorte van hun zoon, Jacob, lijkt het plaatje compleet te zijn. Hun geluk is van korte duur, wanneer Jacob plots te overlijden komt door een tragisch ongeval. Het eens gelukkige gezin valt plots uit elkaar en Mark en Elizabeth, kindloos nu, scheiden kort daarna. Bovennatuurlijke omstandigheden brengen Mark en Elizabeth tien jaar later weer opnieuw bij elkaar, wanneer ze een tweede kans aangeboden krijgen om weer een gelukkig gezin te vormen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Keeping Hours aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Cristina
mooie film, goede acteurs, goed verhaal, aanrader...5 sterren

Reviews

Barbara
Degelijke film met op zich een bijzonder verhaal. Het genre van de film is echter veel meer een drama dan een thriller. Er zit weinig spanning in deze film, maar het is wel een mooi paranormaal verhaal. Het acteerwerk is prima voor elkaar in deze ingetogen film. Naast de rode draad van het verhaal is er weinig verrassends. Wij hebben hem gezien en met plezier uitgekeken maar we hoeven hem geen tweede keer te zien.
loading