Kijk nu 7 Days in Entebbe op MovieMAX: De film gaat over de waargebeurde Operatie Entebbe, een antiterroristische gijzelaar-reddingsoperatie die in de nacht van 3 op 4 juli 1976 werd uitgevoerd in Oeganda op Entebbe International Airport. Het IsraŽlische defensieleger probeerde burgers te bevrijden uit een vliegtuig dat een week lang gekaapt werd door Duitse en Palestijnse terroristen. In totaal kwamen 56 mensen om, onder wie zeven kapers en de broer van de huidige IsraŽlische president Benjamin Netanyahu. - 7 Days in Entebbe
×
7 Days in Entebbe
De film gaat over de waargebeurde Operatie Entebbe, een antiterroristische gijzelaar-reddingsoperatie die in de nacht van 3 op 4 juli 1976 werd uitgevoerd in Oeganda op Entebbe International Airport. Het IsraŽlische defensieleger probeerde burgers te bevrijden uit een vliegtuig dat een week lang gekaapt werd door Duitse en Palestijnse terroristen. In totaal kwamen 56 mensen om, onder wie zeven kapers en de broer van de huidige IsraŽlische president Benjamin Netanyahu.
×
Reviews (1)7 Days in Entebbe
Geschreven door: Geert
   16-10-2018
Wanneer een vliegtuig van Parijs naar Israel wordt gekaapt door een groepering die de palestijnen wil helpen, gaat er een hele molen van diplomatie ad gang. Het vliegtuig landt in Oeganda, dat samenwerkt met de kapers. IsraŽl wilt onderhandelen maar doet ook een geheime bevrijdingsoperatie. Zeker geen slechte film en het feit dat je nr een echte gebeurtenis kijkt help, mr op zich zit er weinig diepgang in de characters, je voelt ook niet echt de sfeer van bang zijn. Weinig actie dus eerder rustige film ondanks het thema. Weet niet voor wie het een promo film is, Palestijnen of IsraŽl?
Schrijf zelf een review
loading