Kijk nu Overboard op MovieMAX: Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om het luxe schip van de ego´stische en verwende miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandeld Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen. Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Ze bedenkt een plan en overtuigt Leonardo ervan dat hij haar man is. - Overboard
×
Overboard
Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om het luxe schip van de ego´stische en verwende miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandeld Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen. Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Ze bedenkt een plan en overtuigt Leonardo ervan dat hij haar man is.
×
Reviews (1)Overboard
Geschreven door: Geert
   03-12-2018
Kate heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen en voor de 3 dochters te zorgen. Ze heeft veel jobs, eentje is bij een poetsbedrijf. Zo komt ze in contact met Leonardo, een miljardair die zich als een etter gedraagt. Echter hij krijgt een ongeval en herinnert zich niets meer, ook niet wia hij is. Kate vertelt hem dat hij haar man is en wil hem een lesje leren. Echt een heel leuke film. Erg grappige situaties en een leuk falling in love verhaal. Het mexicaanse accent is ook leuk en de miljardair die ineens fysieke arbeid moet zorgt voor veel hillariteit. Leuk verhaal, goed geacteerd.
Schrijf zelf een review
loading