Kijk nu Patient Zero op MovieMAX: In een post-apocalyptische wereld, ondervraagt een man zombies, omdat hij begaafd is met het vermogen om de nieuwe taal van de levende doden te spreken. Hij hoopt Patient Zero te vinden en zo ook een remedie voor zijn ge´nfecteerde vrouw. - Patient Zero
×
Patient Zero
In een post-apocalyptische wereld, ondervraagt een man zombies, omdat hij begaafd is met het vermogen om de nieuwe taal van de levende doden te spreken. Hij hoopt Patient Zero te vinden en zo ook een remedie voor zijn ge´nfecteerde vrouw.
×
Reviews (1)Patient Zero
Geschreven door: Nicole
   08-11-2018
Wat een slechte film, wat een flop zeg! Zonde van mijn moviecredit. Ondanks een paar goede acteus die we kennen van Game of Thrones en Vikings kwam de film maar niet op gang. Er zat geen spanning in, Horror is ver te zoeken en de verhaallijn sloeg nergens op en werd totaal niet uitgewerkt. De zombies zagen er nep uit. De film speelde zich in een klein filmset af. Hier hadden de producers toch heel wat anders van kunnen maken. Er zit niet eens een einde aan de film! Zeer zeker een grote afrader!! Deze film had best een hoog aantal sterren dus ik dacht hij kan niet slecht zijn.
Schrijf zelf een review
loading