Kijk nu Heksje Lilly en de Reis naar Mandolan op MovieMAX: Heksje Lilly ontvangt een bijzondere brief. De Koninklijke Troon van Mandolan is betoverd en ze hebben daar dringend de hulp van Heksje Lilly nodig. Natuurlijk wil Lilly graag helpen en ze vertrekt samen met het draakje Hector naar Mandolan. Daar maakt ze kennis met riksjachauffeur Musa, grootvizier Guliman en een heleboel andere bijzondere mensen en wezens. Maar zal het haar lukken om de troon te bevrijden van de toverspreuk? - Heksje Lilly en de Reis naar Mandolan
×
Heksje Lilly en de Reis naar Mandolan
Heksje Lilly ontvangt een bijzondere brief. De Koninklijke Troon van Mandolan is betoverd en ze hebben daar dringend de hulp van Heksje Lilly nodig. Natuurlijk wil Lilly graag helpen en ze vertrekt samen met het draakje Hector naar Mandolan. Daar maakt ze kennis met riksjachauffeur Musa, grootvizier Guliman en een heleboel andere bijzondere mensen en wezens. Maar zal het haar lukken om de troon te bevrijden van de toverspreuk?
×
Reviews (3)Heksje Lilly en de Reis naar Mandolan
Geschreven door: Max
   02-11-2011
Gezellige familiefilm. Leuke locatie en voor kinderen grappig, afwisselend en spannend. Voor een kinderfilm is hij zelfs nog wel te doen voor volwassenen.
Geschreven door: Rene
   26-10-2011
Erg leuke film voor kinderen. Deel 1 is hier verslonden en deel 2 ook weer. De film is fantasievol, spannend en grappig. Precies wat kinderen leuk vinden. Tijdens de huurperiode van 2 dagen is de film al 5 keer bekeken (herfstvakantie).
Geschreven door: Sven
   17-10-2011
Hallo kijkers, het is een leuke kinderfilm voor zowel jongens als meisjes. Heksje Lilly heeft in het 2e deel weer spannende avonturen beleefd. Heksje Lilly blijft ondeugend en onberekenbaar. Wil je meer weten van van de avonturen van Heksje Lilly en haar vriendjes, bekijk de film dan zelf... Veel kijkplezier.
Schrijf zelf een review
loading