Kijk nu Inside op MovieMAX: Sarah, een jonge, aanstaande moeder, probeert haar leven weer op te bouwen. Ze is recent weduwe en gedeeltelijk doof bij een auto-ongeluk geworden. Ze is ver over tijd en net weer verhuisd naar haar ouderlijke huis. Tegen de avond krijgt ze onverwachts bezoek. Sarah wordt geconfronteerd met een berekenende, kille en roofzuchtige vrouw die er alles aan wil doen om haar kind van haar af te nemen. Opgesloten en gedesoriŽnteerd moet ze alles in het werk stellen om haar baby te beschermen en de nacht te overleven. - Inside
×
Inside
Sarah, een jonge, aanstaande moeder, probeert haar leven weer op te bouwen. Ze is recent weduwe en gedeeltelijk doof bij een auto-ongeluk geworden. Ze is ver over tijd en net weer verhuisd naar haar ouderlijke huis. Tegen de avond krijgt ze onverwachts bezoek. Sarah wordt geconfronteerd met een berekenende, kille en roofzuchtige vrouw die er alles aan wil doen om haar kind van haar af te nemen. Opgesloten en gedesoriŽnteerd moet ze alles in het werk stellen om haar baby te beschermen en de nacht te overleven.
×
Reviews (1)Inside
Geschreven door: Nicole
   03-01-2019
De smaak qua film blijft natuurlijk altijd persoonlijk. Ik vond dit echt een goede film. Het verhaal blijft spannend en boeiend van begin tot het einde, waarbij op het einde de puzzelstukjes op de plaats vallen. De actrices zetten een goede en overtuigende rol neer. Ik ben blij verrast. Wat mij aan betreft een aanrader mits je van dit genre houd ;)
Schrijf zelf een review
loading