Inside (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sarah, een jonge, aanstaande moeder, probeert haar leven weer op te bouwen. Ze is recent weduwe en gedeeltelijk doof bij...
Inside

Inside

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 25 min

Sarah, een jonge, aanstaande moeder, probeert haar leven weer op te bouwen. Ze is recent weduwe en gedeeltelijk doof bij een auto-ongeluk geworden. Ze is ver over tijd en net weer verhuisd naar haar ouderlijke huis. Tegen de avond krijgt ze onverwachts bezoek. Sarah wordt geconfronteerd met een berekenende, kille en roofzuchtige vrouw die er alles aan wil doen om haar kind van haar af te nemen. Opgesloten en gedesoriënteerd moet ze alles in het werk stellen om haar baby te beschermen en de nacht te overleven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Inside aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
De smaak qua film blijft natuurlijk altijd persoonlijk. Ik vond dit echt een goede film. Het verhaal blijft spannend en boeiend van begin tot het einde, waarbij op het einde de puzzelstukjes op de plaats vallen. De actrices zetten een goede en overtuigende rol neer. Ik ben blij verrast. Wat mij aan betreft een aanrader mits je van dit genre houd ;)
loading