Kijk nu Rampage: Big Meets Bigger op MovieMAX: Primatoloog Davis deelt een onwrikbare band met George, de buitengewoon intelligente zilverruggorilla die sinds zijn geboorte door Davis wordt verzorgd. Wanneer een genetisch experiment van een hebzuchtige onderneming mislukt, worden George en andere dieren in het hele land gemuteerd tot agressieve superwezens die door de stad razen. Davis probeert een tegengif te vinden om niet alleen een wereldwijde catastrofe te stoppen, maar ook om het angstaanjagende wezen dat ooit zijn vriend was te redden. - Rampage: Big Meets Bigger
×
Rampage: Big Meets Bigger
Primatoloog Davis deelt een onwrikbare band met George, de buitengewoon intelligente zilverruggorilla die sinds zijn geboorte door Davis wordt verzorgd. Wanneer een genetisch experiment van een hebzuchtige onderneming mislukt, worden George en andere dieren in het hele land gemuteerd tot agressieve superwezens die door de stad razen. Davis probeert een tegengif te vinden om niet alleen een wereldwijde catastrofe te stoppen, maar ook om het angstaanjagende wezen dat ooit zijn vriend was te redden.
×
Reviews (1)Rampage: Big Meets Bigger
Geschreven door: Nicole
   15-11-2018
Regisseur Brad Peyton zet met deze film een goed staaltje non fictie neer. Blij verrast met deze film. Dwayne Johnson (als Davis) zet ook in deze film goeie actie neer. De gigantische dieren zien er echt gaaf uit, net zoals de mooie special effecten. Goede verhaallijn, wat in deze tijd niet eens zo fictie is, gezien wetenschappers al met genetica experimenteren. Iedere kijker heeft een andere smaak qua film. Persoonlijk vind ik dit een van de beter speelfilms. Houd je van goede actie, goede acteurs en realistische giga monsters, dan raad ik je deze film zeer zeker aan!
Schrijf zelf een review
loading