Kijk nu The 15:17 to Paris op MovieMAX: In de vroege avond van 21 augustus 2015 schrok de wereld op door de berichten over een verijdelde terroristische aanslag op Thalys-trein 9364 richting Parijs; een poging die werd verijdeld door drie dappere jonge Amerikanen die in Europa op rondreis waren. 'The 15:17 to Paris' volgt de levens van de vrienden; van de worstelingen in hun jeugd en het moment waarop hun leven meer richting krijgt, tot de reeks bizarre momenten rondom de aanslag, waarbij zij de levens van de meer dan 500 passagiers aan boord wisten te redden. - The 15:17 to Paris
×
The 15:17 to Paris
In de vroege avond van 21 augustus 2015 schrok de wereld op door de berichten over een verijdelde terroristische aanslag op Thalys-trein 9364 richting Parijs; een poging die werd verijdeld door drie dappere jonge Amerikanen die in Europa op rondreis waren. 'The 15:17 to Paris' volgt de levens van de vrienden; van de worstelingen in hun jeugd en het moment waarop hun leven meer richting krijgt, tot de reeks bizarre momenten rondom de aanslag, waarbij zij de levens van de meer dan 500 passagiers aan boord wisten te redden.
×
Reviews (1)The 15:17 to Paris
Geschreven door: Nicole
   28-01-2019
Deze film 'The 15:17 to Paris, een biografische drama uit 2018 is geregisseerd door Clint Eastwood. Een waargebeurde verfilming over de verijdelde aanslag op een Thalys op 21 augustus 2015. De cast in deze film wordt gespeeld door de echte amerikaanse redders die de terrorist overmeesterde nl: Alek Skarlatos, Anthony Sadler, Spencer Stone. Knap dat deze mannen de moed hebben gehad om de tragische gebeurtenis na te spelen. De film neemt je mee in het leven van de drie helden van jeugd tot de treinaanslag. Goede film. Aan het eind nog een paar mooie boodschappen aan de mensheid. Wat een kanjers!
Schrijf zelf een review
loading