Kijk nu Tomb Raider op MovieMAX: Lara Croft, de fel onafhankelijke dochter van een vermiste avonturier, werkt als fietskoerier en is met allerlei vage projecten bezig. Ze besluit haar vader te gaan zoeken waarbij ze zichzelf buiten haar grenzen duwt. Wanneer ze zichzelf bevindt op het eiland waar haar vader verdween, trekt ze onbedoeld de aandacht van de vijand van haar vader. - Tomb Raider
×
Tomb Raider
Lara Croft, de fel onafhankelijke dochter van een vermiste avonturier, werkt als fietskoerier en is met allerlei vage projecten bezig. Ze besluit haar vader te gaan zoeken waarbij ze zichzelf buiten haar grenzen duwt. Wanneer ze zichzelf bevindt op het eiland waar haar vader verdween, trekt ze onbedoeld de aandacht van de vijand van haar vader.
×
Reviews (2)Tomb Raider
Geschreven door: Shirley
   29-07-2018
Lara denkt aan haar vader en weigert te geloven dat hij dood is. Bij het ondertekenen van de overname van haar vaders goederen, ontdekt ze een puzzel. Ze besluit de puzzel op te lossen en haar vader te gaan zoeken. Een hele leuke avonturenfilm, waarbij de spanning zich opbouwt en je ziet een jong meisje gaandeweg zelfvertrouwen kijken. Echt het kijken waard.
Geschreven door: Driekus
   19-07-2018
Geen hele slechte film, maar absoluut geen Tomb Rader waard !
Schrijf zelf een review
loading