Kijk nu Red Sparrow op MovieMAX: Tegen haar wil wordt Dominika Egorova opgeleid tot een 'sparrow', een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar zelfbewustzijn te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma. - Red Sparrow
×
Red Sparrow
Tegen haar wil wordt Dominika Egorova opgeleid tot een 'sparrow', een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar zelfbewustzijn te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma.
×
Reviews (1)Red Sparrow
Geschreven door: Karen
   04-01-2019
Red Sparrow is een interessante spionage thriller. Jennifer Lawrence die Dominika een voormalig danseres speelt,wordt door haar oom gedwongen naar de Red Sparrow school te gaan. Knappe jongens en meisjes worden er opgeleid om met seks en manipulatie inlichtingen in te winnen voor moeder Rusland. Dominika probeert zichzelf te blijven. Uiteindelijk slaagt ze er in op enigszins verrassende maar toch logische wijze van een werktuig een zelfstandige speler te worden in een keiharde wereld. Geen topfilm, maar wel een onderhoudende. Ik geef de film een 7,5.
Schrijf zelf een review
loading