Wild (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde...
Wild

Wild

Documentaire
Taal: Nederlands Jaar: 2018 Duur: 1 u 20 min

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Spectaculaire beelden die je normaal niet ziet.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wild aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Barbara
Schitterende film. Na o.a. de nieuwe wildernis is dit natuurlijk niet de eerste natuurfilm over Nederland, maar wel één die minstens net zo mooi is. De beelden voor deze film zijn geschoten op de Veluwe en brengen de 4 jaargetijden in beeld; de circle of life van een aantal diersoorten die daar voorkomen. Waanzinnig mooi camerawerk. Jonge everzwijnen en edelherten en zelfs een zwarte specht jaloersmakend mooi in beeld gebracht. Heerlijke film waarvan het verhaal verteld wordt door Andre van Duin, die we gekeken hebben met onze zoon van 11. Hij wil morgen nog een keertje kijken!

Deze film komt ook voor in:

loading