Kijk nu The Shape of Water op MovieMAX: De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken. - The Shape of Water
×
The Shape of Water
De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken.
×
Reviews (1)The Shape of Water
Geschreven door: Micha
   17-08-2018
Mooie, artistieke film. Met een vleugje nostalgie en onderliggende boodschap dat we meer interesse en acceptatie mogen hebben voor het onbekende. Doorspekt met romantiek, aangevuld met de nodige humor hier en daar. Wellicht geen "must see", maar absoluut de moeite waard. En ook zeer welkom als afwisseling van de categorie "13 in een dozijn" films.
Schrijf zelf een review
loading