Kijk nu The Shape of Water op MovieMAX: De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken. - The Shape of Water
×
The Shape of Water
De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken.
×
Reviews (2)The Shape of Water
Geschreven door: Karen
   05-12-2018
Artistieke fantasiefilm die speelt in de jaren 60. Een amfibieman gevonden in de Amazone wordt inzet van strijd in de Koude Oorlog in een geheim regeringslab in Baltimore. De heldin van het verhaal is de stomme maar niet dove Elisa die meer is dan ze lijkt. Elisa bouwt een liefdevolle relatie op met Amfibieman. Mooie, niet stereotiepe film over actief de eigenheid van jezelf en de ander respecteren en anderen en jezelf geen geweld aandoen. The Shape of Water laat zien dat dit gevaren maar ook onverwachte beloningen met zich mee kan brengen. Mooie rol van Sally Hawkins (Elisa).
Geschreven door: Micha
   17-08-2018
Mooie, artistieke film. Met een vleugje nostalgie en onderliggende boodschap dat we meer interesse en acceptatie mogen hebben voor het onbekende. Doorspekt met romantiek, aangevuld met de nodige humor hier en daar. Wellicht geen "must see", maar absoluut de moeite waard. En ook zeer welkom als afwisseling van de categorie "13 in een dozijn" films.
Schrijf zelf een review
loading