Kijk nu The Commuter op MovieMAX: Zoals elke dag na het werk, neemt Michael MacCauley de trein naar huis. Maar vandaag zal zijn route een andere wending nemen. Nadat hij een telefoontje ontvangt van een mysterieuze vreemdeling, wordt hij gedwongen om een verborgen passagier op de trein te identificeren voor de laatste halte. Terwijl hij vecht tegen de klok om de puzzel op te lossen, zit hij gevangen in een verschrikkelijke spiraal; een samenzwering die een zaak van leven of dood wordt voor hem en voor alle andere passagiers! - The Commuter
×
The Commuter
Zoals elke dag na het werk, neemt Michael MacCauley de trein naar huis. Maar vandaag zal zijn route een andere wending nemen. Nadat hij een telefoontje ontvangt van een mysterieuze vreemdeling, wordt hij gedwongen om een verborgen passagier op de trein te identificeren voor de laatste halte. Terwijl hij vecht tegen de klok om de puzzel op te lossen, zit hij gevangen in een verschrikkelijke spiraal; een samenzwering die een zaak van leven of dood wordt voor hem en voor alle andere passagiers!
×
Reviews (1)The Commuter
Geschreven door: Barbara
   10-06-2018
Wij zijn Liam Neeson fans, dus misschien niet een geheel onbevooroordeelde review. We konden deze film destijds helaas niet in de bios kijken dus we zaten al een tijdje te wachten totdat ie bij MeJane zou komen. Ook dit is weer een fijne actiethriller. Het verhaal komt wat langzaam op gang. Maar na een mysterieus gesprekje met een dame komt de spanning er goed in. Leker wegkijkende actiethriller, zeker niet de minste van Neeson. Aanrader!.
Schrijf zelf een review
loading