Kijk nu Earth: Een Onvergetelijke Dag op MovieMAX: Earth: Een onvergetelijke dag is het langverwachte vervolg op de BBC-documentaire Earth uit 2007. De BBC neemt je gedurende één dag mee op een onvergetelijke reis over onze planeet en brengt bijzondere dieren op een unieke manier in beeld. De nieuwste camera- en filmtechnieken staan aan de basis van verbluffende beelden. Zo ben je onder meer getuige van een babypanda op zoek naar voedsel, van een luiaard op liefdespad en van een zebrajong dat wanhopig een rivier probeert over te steken. - Earth: Een Onvergetelijke Dag
×
Earth: Een Onvergetelijke Dag
Earth: Een onvergetelijke dag is het langverwachte vervolg op de BBC-documentaire Earth uit 2007. De BBC neemt je gedurende één dag mee op een onvergetelijke reis over onze planeet en brengt bijzondere dieren op een unieke manier in beeld. De nieuwste camera- en filmtechnieken staan aan de basis van verbluffende beelden. Zo ben je onder meer getuige van een babypanda op zoek naar voedsel, van een luiaard op liefdespad en van een zebrajong dat wanhopig een rivier probeert over te steken.
×
Reviews (1)Earth: Een Onvergetelijke Dag
Geschreven door: Zoe
   23-05-2018
Ik dacht dat ik alles al gezien had, maar wat een ongelofelijk mooie en leerzame documentaire is dit zeg! de kleuren, de shots van moeder aarde en en de dieren is echt heel erg mooi gedaan. Ik zeg: kijken!
Schrijf zelf een review
loading