Earth: Een Onvergetelijke Dag (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Earth: Een onvergetelijke dag is het langverwachte vervolg op de BBC-documentaire Earth uit 2007. De...
Earth: Een Onvergetelijke Dag

Earth: Een Onvergetelijke Dag

Documentaire Familie
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 30 min

Earth: Een onvergetelijke dag is het langverwachte vervolg op de BBC-documentaire Earth uit 2007. De BBC neemt je gedurende één dag mee op een onvergetelijke reis over onze planeet en brengt bijzondere dieren op een unieke manier in beeld. De nieuwste camera- en filmtechnieken staan aan de basis van verbluffende beelden. Zo ben je onder meer getuige van een babypanda op zoek naar voedsel, van een luiaard op liefdespad en van een zebrajong dat wanhopig een rivier probeert over te steken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Earth: Een Onvergetelijke Dag aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Zoe
Ik dacht dat ik alles al gezien had, maar wat een ongelofelijk mooie en leerzame documentaire is dit zeg! de kleuren, de shots van moeder aarde en en de dieren is echt heel erg mooi gedaan. Ik zeg: kijken!
loading