Kijk nu Maze Runner: The Death Cure op MovieMAX: Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden. - Maze Runner: The Death Cure
×
Maze Runner: The Death Cure
Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.
×
Reviews (1)Maze Runner: The Death Cure
Geschreven door: Geert
   04-06-2018
De laatste in de reeks en een mooie afsluiter die ons nog enkele open vragen beantwoordt. Wicked is nog steeds opzoek naar een serum dat de plaag kan uitroeien en herstel kan inzetten. Hiervoor ligt hun focus op het vangen van de ontsnapte imunen. De film zet de spannende trend van de 2e id reeks voort, goed geacteerd en snelle actiebeelden.Het verhaal is ook goed en zorgt voor nog enkele twist alsook toch nog afscheid van enkele toppers, dat vond ik straf en gedurfd.De moraliserende vinger is nooit ver weg maar is niet storend,voor sommige doelen lijken alle middelen veroorloofd of toch niet?
Schrijf zelf een review
loading