300 (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de Slag bij Thermopylae vochten Koning Leonidas en 300 Spartanen op leven en dood tegen Xerxes en zijn enorme Perzische...
300

300

Actie Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 52 min

In de Slag bij Thermopylae vochten Koning Leonidas en 300 Spartanen op leven en dood tegen Xerxes en zijn enorme Perzische leger. Het Griekse leger staat voor een onmogelijke uitdaging, maar hun moed en opoffering inspireren heel Griekenland om één front te vormen tegen hun Perzische vijand en voor democratie te strijden. 300 is gebaseerd op het epische stripboek van Frank Miller.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 300 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ranjana
Schitterende film, echt eentje om te zien! Bijzonder goed gefilmd. Acteerprestaties zijn ook erg goed. De ethiek, strijdlust en trouw van de strijders is goed voelbaar. Maar ook de filmtechniek is goed, hele goede opnames van bijvoorbeeld de strijd, is heel mooi gedaan. Ik heb echt genoten van de film (en van de 6-pack's).

Reviews

Anoniem
Leuke film, zeker gezien de geschiedenis.
Zou als ik later lesgeef in geschiedenis en we zijn bij Griekenland, zeker een stukje hiervan laten zien.
Met name het stukje omtrent Sparta, hoe zwaar de soldaten wel niet worden opgeleid en het dus echte vechtmachines zijn.
Wel vond ik de film niet echt superspannend en vond ik hem wat gemakkelijk in elkaar gezet.
Dat vond ik dan wel weer jammer, wat historisch gezien is het wel een goeie film.
Anoniem
Mooie en historische film. Erg spannend en mooie opbouw. Afloop is wel teleurstellend! Maar van begin tot einde pakkend. Het geeft woorden als integer, loyaal, liefde en vertrouwen een lading!!! Een film die je met je gezin moet kijken en waar je van mag genieten. Nee niet alles lijkt echt maar het grote beeld klopt!!!
Mathilde
Mooie pakkende film! Er wordt veel gebruik gemaakt van speciale effecten, filmtechnieken en kleurschakelingen. Beeld is mooi. Als je ernaar kijkt is het alsof je er middenin zit. Er zijn veel heroïsche films over de Grieken natuurlijk, maar deze is toch net een tikkeltje anders! Hoe anders? Zelf kijken!
Corné
Pakkende film met een sterk verhaal. Veel van de films over deze tijd zien er zo uit, maar deze is vanuit een vertelstructuur gefilmd. Vanaf het begin tot het einde boeiend. Laat duidelijk zien waar een vrije geest toe in staat is, helemaal om dat te behouden wat een mens lief is!
loading