Kijk nu Molly's Game op MovieMAX: Wanneer de voormalig professionele skiester Molly Bloom gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de mysterieuze gokwereld in. In deze wereld waar geld en macht de hoofdrol spelen, organiseert Molly door slim ondernemen binnen no-time haar eigen games waarbij Hollywoodsterren, beruchte CEO's en advocaten aanschuiven. Dan verspeelt een zakenman 4 miljoen bedrijfsgeld aan haar tafel en komen met Molly's getuigenis ook de details over haar pokerwedstrijden op straat te liggen. - Molly's Game
×
Molly's Game
Wanneer de voormalig professionele skiester Molly Bloom gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de mysterieuze gokwereld in. In deze wereld waar geld en macht de hoofdrol spelen, organiseert Molly door slim ondernemen binnen no-time haar eigen games waarbij Hollywoodsterren, beruchte CEO's en advocaten aanschuiven. Dan verspeelt een zakenman 4 miljoen bedrijfsgeld aan haar tafel en komen met Molly's getuigenis ook de details over haar pokerwedstrijden op straat te liggen.
×
Reviews (1)Molly's Game
Geschreven door: Karen
   17-05-2018
Molly's Game is gebaseerd op het boek van Molly Bloom. Een jonge Amerikaanse oud-atleet die bekend stond als de pokerprinses. Ze organiseerde pokergames waar beroemdheden, de machtigen en de rijken aan deelnamen en uiteindelijk ook de maffia. Molly wordt opgepakt en kaalgeplukt door de FBI, niet omdat ze zo'n ontzettende boef is maar omdat ze de geheimen kent van de 'grote vissen'. Het bijzondere aan dit verhaal is dat Molly haar integriteit voorop stelt ook al ze hoge gevangenisstraf riskeert. Bijna te mooi om waar te zijn en met een prachtrol van Jessica Chastain als Molly.
Schrijf zelf een review
loading