The Snowman (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer Harry Hole de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat...
The Snowman

The Snowman

Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 54 min

Wanneer Harry Hole de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een briljante nieuwe collega legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan. Deze film is gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Snowman aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Barbara
Aparte film die zich afspeelt in Noorwegen. Mathias is een buitenechtelijk kind. Na een conflict met de vader gaat zijn moeder er samen met Mathias vandoor. De auto waar ze in zitten komt op bevroren water terecht, en zakt door het ijs. De zoon Mathias weet te ontsnappen, maar de moeder blijft achter in de auto. Mathias reageert zijn frustraties af op de medemens als "the Snowman". Wij vonden het een merkwaardige film, maar op een of andere manier kijk je hem toch af.
loading