Coco (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Hij wil dolgraag net zo beroemd worden als...
Coco

Coco

Animatie Familie Musical
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 41 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Hij wil dolgraag net zo beroemd worden als zijn idool Ernesto de la Cruz, maar muziek is verboden in zijn familie. Op mysterieuze wijze komt Miguel op de Dag van de Doden in het kleurrijke Dodenrijk terecht. Daar ontmoet hij Héctor en samen gaan ze op reis om het echte verhaal achter Miguels familiegeschiedenis te ontdekken.

Gitaarmuziek Hartverwarmend Mexicaanse cultuur Levendige kleuren Dag van de Doden Dodenrijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Coco Soundtrack

Coco Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Remember Me Ernesto de la Cruz

Benjamin Bratt

2. Much Needed Advice

Benjamin Bratt

3. Everyone Knows Juanita

Gael Garcia Bernal

4. Un Poco Loco

Anthony Gonzalez

5. Jálale - Instrumental

Mexican Institute Of Sound

6. The World Es Mi Familia

Anthony Gonzalez

7. Remember Me Lullaby

Gael Garcia Bernal

8. La Llorona

Alanna Ubach

9. Remember Me Reunion

Anthony Gonzalez

10. Proud Corazón

Anthony Gonzalez

Gerard
Nou, ik ben niet snel sprakeloos tijdens an na het zien van een tekenfilm maar dit is een wel heel bijzondere!
Na een paar minuten heb je niet eens meer in de gaten dat je naar animatie aan het kijken bent. De karakters komen recht je hart in en de onderliggende boodschappen van dit verhaal zijn niet mis te verstaan. Hoe de Mexicanen met hun doden omgaan is op een onnavolgbare manier vorm gegeven. Met supermooi vondsten wordt dit verbeeld. Humor in combinatie met spanning en romantiek en met vlagen zelf een traan, zo realistisch. Hier kan menig `gewone` film een dikke punt aan zuigen. ZIEN!
loading