The Secret Man (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mark Felt is directeur van de FBI. Door op te treden als informant onder pseudoniem 'Deep Throat' voor...
The Secret Man

The Secret Man

Drama
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 39 min

Mark Felt is directeur van de FBI. Door op te treden als informant onder pseudoniem 'Deep Throat' voor journalisten Bob Woodward en Carl Bernstein, verandert hij de loop van de Amerikaanse geschiedenis. Met gevaar voor zijn leven, zet Felt zijn geheime operatie verder en brengt hij een enorm schandaal aan het licht: Watergate!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Secret Man aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Goede en realistische film. Een waargebeurd verhaal was goed is verfilmd. Met vlagen beklemmend en spannend. Rollen zijn zeer geloofwaardig neergezet. Een mix van beelden uit het heden en het verleden. Liam Neeson is geweldig in deze rol. Ook de opoffering van de vrouw en het gezin achter de man in die tijd wordt duidelijk weer gegeven. Intriges en complotten in de Amerikaanse politiek is waar deze film over gaat.

Reviews

Barbara
Degelijke film over een van de grootste politieke schandalen uit de Amerikaanse geschiedenis.
Naast Liam Neeson en Diane Lane komen vele bekende gezichten langs, zoals Tony Goldwyn (Ghost) en Bruce Greenwood (Double jeopardy).
Wij vonden het wel een aardige film. Er zit voldoende tempo in zodat je hem af wil kijken, maar we hoeven hem geen tweede keer te zien.
Als je houdt van dit genre zal je de film zeker kunnen waarderen.
loading