Kijk nu Daddy's Home 2 op MovieMAX: Vader en stiefvader Dusty en Brad bundelen hun krachten om de kersttijd perfect te maken voor de kinderen. Hun hernieuwde partnerschap wordt al snel op de proef gesteld wanneer Dusty's old-school, macho-vader en Brad's vriendelijke vader arriveren om de vakantie op zijn kop te zetten. Na een plotselinge verandering in plannen besluiten de vier mannen om de kinderen naar een luxe resort te brengen voor een leuke vakantie die verandert in een hilarisch chaotisch avontuur. - Daddy's Home 2
×
Daddy's Home 2
Vader en stiefvader Dusty en Brad bundelen hun krachten om de kersttijd perfect te maken voor de kinderen. Hun hernieuwde partnerschap wordt al snel op de proef gesteld wanneer Dusty's old-school, macho-vader en Brad's vriendelijke vader arriveren om de vakantie op zijn kop te zetten. Na een plotselinge verandering in plannen besluiten de vier mannen om de kinderen naar een luxe resort te brengen voor een leuke vakantie die verandert in een hilarisch chaotisch avontuur.
×
Reviews (1)Daddy's Home 2
Geschreven door: Geert
   11-05-2018
Zalig vervolg op de 1e film. Dusty en Brad kunnen het ondertussen goed met elkaar vinden en voor kerst komen hun beide vaders (grootvaders dus) langs om mee te vieren. Net als Dusty en Brad verschillen, zijn ook deze 2 vaders elkaars tegenpolen. Wederom zeer grappige situaties, de ene absurder dan de andere. Gibson en Lithgow zijn perfect gecast. Wahlberg en Ferell spelen ook weer zalig en zoals altijd leert ook deze film ons weer een waardevolle les. Een 3e film lijkt me niet onmogelijk. Deze is alleszins het kijken waard.
Schrijf zelf een review
loading