My Little Pony: De Film (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De toekomst van Equestria staat op het spel! De gevaarlijke Storm King is Canterlot...
My Little Pony: De Film

My Little Pony: De Film

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2017 Duur: 1 u 36 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De toekomst van Equestria staat op het spel! De gevaarlijke Storm King is Canterlot binnengevallen om de toverkracht van de pony's te stelen. Voor het eerst in hun leven verlaten Twilight Sparkle, Applejack, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Fluttershy en Rarity de ponystad. Ze wagen zich aan een ongelofelijke reis: tijdens hun zoektocht naar hulp doorkruisen ze magische bergen, ontdekken ze onderwaterwerelden en belanden ze zelfs op een vliegende piratenboot. Tijdens dit grootse avontuur ontdekken de pony's dat er geen sterkere kracht bestaat dan de magie van vriendschap.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om My Little Pony: De Film aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading