Kijk nu Marshall op MovieMAX: Als de Verenigde Staten op het punt staat zich in de Tweede Wereldoorlog te mengen, stuurt een burgerrechtenbeweging Marshall naar Connecticut om een zwarte chauffeur te verdedigen tegenover zijn rijke werkgever. - Marshall
×
Marshall
Als de Verenigde Staten op het punt staat zich in de Tweede Wereldoorlog te mengen, stuurt een burgerrechtenbeweging Marshall naar Connecticut om een zwarte chauffeur te verdedigen tegenover zijn rijke werkgever.
×
Reviews (1)Marshall
Geschreven door: Geert
   27-02-2018
Zeer sterke rechtszaak film met op de achtergrond het conflict blank versus zwart. Marshall is een zwarte pleiter die opkomt voor de rechten van de zwarten en deze keer moet hij een man verdedigen die beschuldigd wordt van verkrachting van zijn werkgeefster. Marshall en Siegfried zullen de case pleiten. Serene film, gebaseerd op waargebeurde feiten en goed geacteerd, sterk verhaal dat zich rustig ontvouwt naar het einde toe. De ondertoon van racisme is duidelijk aanwezig. De sfeer zit juist, het verhaal wordt duidelijk verteld en je wordt er helemaal in meegetrokken.Dit is een aanrader.
Schrijf zelf een review
loading