Kijk nu Geostorm op MovieMAX: Wanneer catastrofale klimaatveranderingen het leven op aarde in gevaar brengen, slaan regeringen over de hele wereld de handen ineen en creŽren Project Dutch Boy: een wereldwijd netwerk van satellieten uitgerust met geotechnologie om de aarde tegen natuurrampen te beschermen. Nadat de aarde 2 jaar lang met succes is beschermd, gaat het mis. Twee vervreemde broers krijgen de opdracht om de storing in het programma op te lossen voordat een wereldwijde geomagnetische storm de aarde verwoest. - Geostorm
×
Geostorm
Wanneer catastrofale klimaatveranderingen het leven op aarde in gevaar brengen, slaan regeringen over de hele wereld de handen ineen en creŽren Project Dutch Boy: een wereldwijd netwerk van satellieten uitgerust met geotechnologie om de aarde tegen natuurrampen te beschermen. Nadat de aarde 2 jaar lang met succes is beschermd, gaat het mis. Twee vervreemde broers krijgen de opdracht om de storing in het programma op te lossen voordat een wereldwijde geomagnetische storm de aarde verwoest.
×
Reviews (1)Geostorm
Geschreven door: Barbara
   06-03-2018
Bij een wereldwijd systeem waarmee de weersomstandigheden op aarde beinvloed kunnen worden gaan ineens zaken mis. In eerste instantie denkt men aan een storing, maar later blijkt dat er toch meer aan de hand is. In een race tegen de klok moeten twee broers het systeem stoppen voordat het de aarde gaat verwoesten. De film houdt het tempo er goed in en kijkt wel prettig weg. Als je het niet erg vindt het plot wat weinig diepgang heeft dan zul je de film best kunnen waarderen want er zijn vele prachtige opnames van buitengewone natuurverschijnselen. Geen 5 sterren maar wel de moeite waard.
Schrijf zelf een review
loading