Mean Girls 2 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Student Jo stemt ermee in om bevriend te worden met het buitenbeentje, Abby, op verzoek van Abby's rijke vader....
Mean Girls 2

Mean Girls 2

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 33 min

Student Jo stemt ermee in om bevriend te worden met het buitenbeentje, Abby, op verzoek van Abby's rijke vader. In ruil voor de vriendschap zullen alle kosten voor Jo worden vergoed om naar de universiteit van haar dromen te gaan. Jo en Abby worden samen de "mean girls" van de school, ook wel "the Plastics". Maar dan komt Abby erachter dat haar vriendschap gebaseerd is op een leugen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mean Girls 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond het een hele leuk film met leuke grappige stukjes erin. Deel 1 leek heel erg op deze, al vond ik deel 1 wel wat leuker. Maar ik vind Lindsey Lohan een leuke actrice dus daar kan het ook aan liggen. Als je van dit soort films houdt is hij zeker een aanrader!

Reviews

Rob
Goeie film, net zo goed als deel 1.
Deze film is echt een aanrader.
De actrice in deel 2 vonden we beter dan Lindsey Lohan.
Jennifer Stone speelde ook zeer overtuigend.
De film is minder geschikt voor mannen.
Anoniem
Aardige 'chickfilm'. Best grappig, maar niet zo leuk dat hij herhaling waard is. Niks voor een mannelijke kijker ;-)
Leonie
Blijft een leuke film om te zien. Soms een beetje voorspelbaar maar dat is op zich niet vervelend. Hij lijkt een klein beetje op het eerste deel, maar met een aantal vriendinnen op de bank kan er lekker worden gelachen! De karakters in de film zijn ook leuk.
Dirk
De meiden vinden hem helemaal leuk!!! (11, 13 en 16 jaar)
tosanne
Echte meidenfilm. Erg voorspelbaar. Maar toch leuk.
Goed vervolg op eerste film. Veel lol!
Anoniem
Het is een leuke film om te zien. Ik vind de film alleen erg veel op de eerste lijken. Qua verhaal is het erg voorspelbaar, maar dat is meestal bij dit soort films. Het is wel echt een meidenfilm, net als de eerste. Uiteindelijk zeker wel een 7 waard.
klaske
Een goede film.... Blijft leuk!
jessica
Leuke meidenfilm, het standaard verhaal over de populaire meiden op school, maar blijft leuk!
loading