Unhinged (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier Amerikaanse vriendinnen besluiten om de binnenwegen te nemen op weg naar een bruiloft in Engeland. Tijdens hun reis...
Unhinged

Unhinged

Horror
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 30 min

Vier Amerikaanse vriendinnen besluiten om de binnenwegen te nemen op weg naar een bruiloft in Engeland. Tijdens hun reis zorgt een dodelijke geheime kracht ervoor dat ze stranden in de bossen. Ze ontdekken een huis dat bewoond wordt door Miss Perkins, die belooft voor hen te zorgen totdat er hulp komt. Ze zijn zich er echter niet van bewust dat er zich op zolder een donker kwaad schuilhoudt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Unhinged aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Melvin
Top film, deze film verveelt geen moment. De film is spannend en vanaf het begin zal je jezelf afvragen hoe loopt dit af. Zal deze film iedereen aanraden, en de huurprijs is het zeker waard. Ook als je deze film voor de tweede keer kijkt zal je weer evengoed worden meegesleept in het verhaal!
loading