Kijk nu Unhinged op MovieMAX: Vier Amerikaanse vriendinnen besluiten om de binnenwegen te nemen op weg naar een bruiloft in Engeland. Tijdens hun reis zorgt een dodelijke geheime kracht ervoor dat ze stranden in de bossen. Ze ontdekken een huis dat bewoond wordt door Miss Perkins, die belooft voor hen te zorgen totdat er hulp komt. Ze zijn zich er echter niet van bewust dat er zich op zolder een donker kwaad schuilhoudt. - Unhinged
×
Unhinged
Vier Amerikaanse vriendinnen besluiten om de binnenwegen te nemen op weg naar een bruiloft in Engeland. Tijdens hun reis zorgt een dodelijke geheime kracht ervoor dat ze stranden in de bossen. Ze ontdekken een huis dat bewoond wordt door Miss Perkins, die belooft voor hen te zorgen totdat er hulp komt. Ze zijn zich er echter niet van bewust dat er zich op zolder een donker kwaad schuilhoudt.
×
Reviews (1)Unhinged
Geschreven door: Melvin
   26-03-2018
Top film, deze film verveelt geen moment. De film is spannend en vanaf het begin zal je jezelf afvragen hoe loopt dit af. Zal deze film iedereen aanraden, en de huurprijs is het zeker waard. Ook als je deze film voor de tweede keer kijkt zal je weer evengoed worden meegesleept in het verhaal!
Schrijf zelf een review
loading