Kijk nu C'est la Vie op MovieMAX: Max is al 30 jaar traiteur. Hij heeft al honderden feestjes georganiseerd en heeft er zo stilaan genoeg van. Voor Pierre en Helena is het vandaag de grote dag: ze trouwen in een prachtig kasteel. Zoals gewoon heeft Max alles tot in de puntjes voorbereid. Alles staat klaar voor een perfecte trouwpartij. Maar dan haalt een reeks tegenslagen de strakke planning overhoop... elk moment van emotie en geluk kan in een oogwenk omslaan in rampspoed. Vanaf de voorbereidingen 's ochtends tot het nachtelijke einde gluren we achter de schermen... We ontdekken het feest door de ogen van de mensen die één talent gemeen hebben: weten hoe je een geweldig feest geeft. - C'est la Vie
×
C'est la Vie
Max is al 30 jaar traiteur. Hij heeft al honderden feestjes georganiseerd en heeft er zo stilaan genoeg van. Voor Pierre en Helena is het vandaag de grote dag: ze trouwen in een prachtig kasteel. Zoals gewoon heeft Max alles tot in de puntjes voorbereid. Alles staat klaar voor een perfecte trouwpartij. Maar dan haalt een reeks tegenslagen de strakke planning overhoop... elk moment van emotie en geluk kan in een oogwenk omslaan in rampspoed. Vanaf de voorbereidingen 's ochtends tot het nachtelijke einde gluren we achter de schermen... We ontdekken het feest door de ogen van de mensen die één talent gemeen hebben: weten hoe je een geweldig feest geeft.
×
Reviews (1)C'est la Vie
Geschreven door: Gerard
   01-04-2018
Deze film is zeker een aanrader als je zelf gaat trouwen maar ook als dat niet is moet je zeker deze film zien. Een kijkje achter de schermen bij een over de top bruiloft en alles wat er mis kan gaan. Hilarische film en ontzettend goed gespeeld. Van het begin tot het einde geweldig. Zowel acteurs als regisseur hebben een fanatische nieuwe film gemaakt over een eeuwenoud onderwerp.
Schrijf zelf een review
loading