Eat Pray Love (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Liz Gilbert heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle...
Eat Pray Love

Eat Pray Love

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 2 u 14 min

Liz Gilbert heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Net gescheiden besluit Liz een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze Italië, India en Indonesië. Italië staat in het teken van eten en daar leert ze la dolce vita kennen, in India schrobt ze tempelvloeren en leert ze de kracht van meditatie kennen en in Indonesië de balans tussen ernst en lichtvoetigheid en ontmoet ze haar grote liefde in Bali.

Culturele ervaring Levensvreugde Inspirerend Zelfontdekking Prachtige landschappen Bali

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
geweldige film, als ik dat zo zie wil ik ook wel eens zo'n reis maken :)

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Jurgen
Best een leuke film, maar net iets te langdradig en te weinig "actie".
Anoniem
Leuke film. Niet spannend, maar wel erg vermakelijk. Je krijgt er een heerlijk vakantiegevoel van!
Anoniem
Een niks-mis-mee-film, precies zoals het hoort: makkelijk verteerbaar, weinig diepgang. Je kunt af en toe even wegdoezelen zonder de draad van het verhaal kwijt te raken. In zijn soort een prima vermaak.
Debby
Heerlijke speelfilm om lekker bij te ontspannen. Luchtig maar ook met diepgang. In deze film zitten mooie wijze uitspraken waar ik zelf ook later nog over na heb gedacht.
Anoniem
Een mooie film die het boek eer aan doet. Uiteraard biedt het boek nog veel meer hersenspinsels van de hoofdrolspeler maar de film is een goede samenvatting van het geheel. Mooie opnamen, mooie mensen, echt de moeite waard om te zien.
Anoniem
Prachtig verhaal, maar matige film. Wel alle lof voor Julia....
Ron
Langdradig is ook mijn idee. Knappe actrice daarentegen die heel de film draagt. Niet echt mijn ding. Ik ben beter gewend.
Anoniem
Mooie film, maar wel te langdradig vond ik. De beelden van de verschillende landen waren wel erg indrukwekkend en dan vooral Bali, maar dat komt ook omdat ik er zelf vorig jaar geweest ben.
suzanne
Ik heb deze film van de week gezien en hij was geweldig. Ik had er totaal een ander beeld van, maar hij heeft me diep ontroerd en me zeker wel aan het denken gezet. Zeker een aanrader!!
Djura
Mooi
Mark
Erg leuke film, wilde hem al heel lang zien. Ook omdat ik (al voor het boek en film) helemaal gek ben van Italië, India en Indonesië. En nog eens in die volgorde ook, net als in de film! Het zet je wel aan het denken zo'n film. Moet je gezien hebben.
Anoniem
Een leuke film. Het verhaal is soms moeilijk te volgen. De film is opgenomen op mooie locaties. Dit alleen is al de moeite van het kijken waard.
Anoniem
Heerlijk onder werktijd op mijn gemakje gekeken.
Leuke film, waarbij je zin hebt om eens naar je eigen leven te kijken. Hopelijk ook het moraal van het verhaal ;)
Isja
Als je een heerlijke ongecompliceerde romantische film wilt kijken neem dan deze. Julia Robberts is sowieso ontspannen kijken, want ze kan acteren. Neem daarbij een prachtige Toscaanse en Indiase achtergrond en je hebt een feestje.
Een positieve film zonder belerend te willen zijn.
Jan
Leuke film. Echte feel good movie.
Anoniem
Helaas niet zoals we van Julia gewend zijn, pas midden Pray en Love werd het boeiend en zaten we er in....Het Eat gedeelte pfff momenten van mmmm is dit het!!!????
Wel mooie beelden de landen waar ze gefilmd hebben...
Anoniem
Een prachtige film over de reis van je leven. Een vrouw komt erachter dat ze structureel depressief is en besluit haar leven om te gooien. Dat brengt haar in Italië, India en op Bali. Wel een beetje zweverig op een gegeven moment, maar de beelden zijn zeker de moeite waard. Het eten in Italië, de bruiloft in India en de natuur op Bali. Prachtig.
Anoniem
Ik vind Eat Pray Love echt een hele mooie film. Julia Roberts is hier zo goed in, dat is ze eigenlijk altijd wel. Het is heel mooi om te zien hoe zij haar leven zo doormaakt in al die verschillende landen.
Anoniem
Langdradige film die pas op 't eind meer dan goed wordt gemaakt met Javier Bardem in beeld.
loading