Wind River (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Cory Lambert is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een tiener ontdekt. Hij besluit samen te werken...
Wind River

Wind River

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 43 min

Cory Lambert is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een tiener ontdekt. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner en de Tribal politie-officier Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is en de verantwoordelijken voor de gruwelijke misdaad op te sporen. Hoe dieper Cory, Jane en Ben in het onderzoek duiken hoe meer ze hun eigen levens op het spel zetten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wind River aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Barbara
Film die gebaseerd is op waargebeurde feiten. Erg goed en realistisch in beeld gebracht. Thriller die op zich eigenlijk niet eens heel spannend is. Ook zijn er niet te veel zware actiescenes. Desalniettemin is de film zeer boeiend en indrukwekkend van begin tot eind. Wij vonden de film zeer de moeite waard om naar te kijken. We hebben zelfs 2x gekeken in de huurperiode

Reviews

Gerard
Alleen al het besef dat dit verhaal op ware feiten berust maakt de film extra boeiend. Goed acteerwerk en geloofwaardig gespeeld. Pure film zonder overdreven actie scenes of special effects. Realistische filmische weergave van een afschuwelijk verhaal. Deze film is zeker een aanrader als je van dit genre houdt.
loading