Kijk nu Radius op MovieMAX: Liam ontwaakt na een zware crash zonder te weten wie hij is of hoe hij daar belandde. Wanneer hij het nabijgelegen stadje binnenstrompelt, zakt iedereen die te dicht bij hem komt, als een vod met vale ogen in elkaar. Morsdood. Dat gruwelijke besef drijft hem weg van de bewoonde wereld tot Jane plots opduikt, de enige die zijn 'straal negeert' en het kan navertellen. Helaas weet ook zij niet meer wie ze is. Maar is het een virus? Een nare droom? Of iets buitenaards, onvatbaars? - Radius
×
Radius
Liam ontwaakt na een zware crash zonder te weten wie hij is of hoe hij daar belandde. Wanneer hij het nabijgelegen stadje binnenstrompelt, zakt iedereen die te dicht bij hem komt, als een vod met vale ogen in elkaar. Morsdood. Dat gruwelijke besef drijft hem weg van de bewoonde wereld tot Jane plots opduikt, de enige die zijn 'straal negeert' en het kan navertellen. Helaas weet ook zij niet meer wie ze is. Maar is het een virus? Een nare droom? Of iets buitenaards, onvatbaars?
×
Reviews (1)Radius
Geschreven door: Jurgen
   20-01-2018
Geniale film, erg sterk verhaal, goede acteurs, spannend, consequent, you are hooked in 6 minutes. De film deed ons denken aan Memento qua mysterie maar dan spannender.
Schrijf zelf een review
loading