Kijk nu Majesteit op MovieMAX: Majesteit speelt zich af net na het overlijden van Claus. Beatrix moet een troonrede voorlezen waar verschillende punten in staan waar ze het totaal niet mee eens is. Een uur voordat de troonrede begint komt Premier Balkenende naar haar toe, hij eist dat er stukken worden aangepast. - Majesteit
×
Majesteit
Majesteit speelt zich af net na het overlijden van Claus. Beatrix moet een troonrede voorlezen waar verschillende punten in staan waar ze het totaal niet mee eens is. Een uur voordat de troonrede begint komt Premier Balkenende naar haar toe, hij eist dat er stukken worden aangepast.
×
Reviews (5)Majesteit
Geschreven door: Anoniem
   22-04-2015
Mooie film over de worstelingen van de monarchie. Goed gecast m.u.v. Maxima. Het gaat over de periode na het Overlijden van prins Claus. Aanrader als je interesse hebt in de monarchie.
Geschreven door: Sergio
   31-03-2011
Deze film ‘’lijkt’’ een kijkje te geven op het koninklijk huis… Wat de vorige review vermeld, dat een koningshuis niet zo modern is... Het is een traditie en deze behoord in het bloed en gaan en staan van het Nederland zoals het is en zoals het zal worden, dit geld dan voor de gene die een Nederlands paspoort draagt. Het denkbeeld van de Nederlandse bevolking naar het Koningshuis toe is vaak, hoe teleurstellend ook, erg turbulent. Het volledige respect naar een Koningshuis is toch wel een beetje verroest. Jammer, want dat zal Nederland niet veel goeds doen in de toekomst... dan daarbij als belasting betaler, men betaald echt geen cent voor eén van de paleizen... (met uitzondering van historische renovaties en dergelijke) Dus, voor kritiek, kijk naar de regering en niet naar de monarck, deze staat helaas erbuiten... (wat was de wereld socialer met dit soort monarchen) Maar terug voor de review, het is een goed amuserende film. Mvg, Een trouwe aanhanger van elke monarchie, deze juist een land beschermd, economisch laat groeien, het land op een goede manier presenteert in de wereld en een enorme zak met geld opbrengt voor de staatskas (en dus voor het volk).
Geschreven door: J.A.
   06-03-2011
Leuke film als je in Den Haag woont. Herkenbaar.
Geschreven door: Anoniem
   17-02-2011
Aardige film die een kijkje geeft in ons koningshuis.
Geschreven door: Anoniem
   06-02-2011
Deze film lijkt een kijkje te geven in het leven van onze oranjes. Realistisch weergegeven zie je hoe Beatrix worstelt met het heden. De monarchie van heden ten dage lijkt soms toch niet zo modern. Maxima is sprekend neergezet alsmede Mabel. Een aanrader voor wie zich een idee wil vormen over het leven en de moeilijkheden van onze oranjes.
Schrijf zelf een review
loading