Kijk nu Accident op MovieMAX: Vier tieners stelen een auto, zodat ze een nachtje plezier kunnen hebben. Maar na een ernstige crash belanden ze met auto en al in een ravijn. De auto ligt op z'n kop en ze kunnen geen kant op. En al snel blijkt dat dit niet het grootste probleem van de tieners is. De psychotische eigenaar van de auto heeft het op hen voorzien en is vastbesloten zijn auto terug te krijgen. - Accident
×
Accident
Vier tieners stelen een auto, zodat ze een nachtje plezier kunnen hebben. Maar na een ernstige crash belanden ze met auto en al in een ravijn. De auto ligt op z'n kop en ze kunnen geen kant op. En al snel blijkt dat dit niet het grootste probleem van de tieners is. De psychotische eigenaar van de auto heeft het op hen voorzien en is vastbesloten zijn auto terug te krijgen.
×
Reviews (1)Accident
Geschreven door: Barbara
   06-01-2018
2 jonge dames stappen bij 2 jonge heren in de auto. De heren hebben de auto geleend / gestolen. Doordat een van de meisje word aangerand in de auto, wil het andere meisje haar helpen. Er ontstaat een soort van een gevechtspoging waardoor ze in de stromende regen de macht over het stuur verliezen en in een ravijn terecht komen. De auto waar alle 4 personen in zitten komt op de kop te liggen. En ja zie er dan maar eens uit te komen. Ondertussen is de gene van wie de auto is opzoek naar de auto en de daders. En dan word het nog spannender. Echt een goeie thriller. Zeer de moeite waard!
Schrijf zelf een review
loading