Accident (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier tieners stelen een auto, zodat ze een nachtje plezier kunnen hebben. Maar na een ernstige crash belanden ze met auto...
Accident

Accident

Actie
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 28 min

Vier tieners stelen een auto, zodat ze een nachtje plezier kunnen hebben. Maar na een ernstige crash belanden ze met auto en al in een ravijn. De auto ligt op z'n kop en ze kunnen geen kant op. En al snel blijkt dat dit niet het grootste probleem van de tieners is. De psychotische eigenaar van de auto heeft het op hen voorzien en is vastbesloten zijn auto terug te krijgen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Accident aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Barbara
2 jonge dames stappen bij 2 jonge heren in de auto. De heren hebben de auto geleend / gestolen. Doordat een van de meisje word aangerand in de auto, wil het andere meisje haar helpen. Er ontstaat een soort van een gevechtspoging waardoor ze in de stromende regen de macht over het stuur verliezen en in een ravijn terecht komen. De auto waar alle 4 personen in zitten komt op de kop te liggen. En ja zie er dan maar eens uit te komen. Ondertussen is de gene van wie de auto is opzoek naar de auto en de daders. En dan word het nog spannender. Echt een goeie thriller. Zeer de moeite waard!
loading