The Circle (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De...
The Circle

The Circle

Drama Thriller Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 45 min

Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Circle aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Karen
Deze film gaat over het ICT bedrijf The Circle. The Circle streeft maximale openheid na- sharing is caring, is de slogan. De film snijdt een eigentijds thema aan: de voor en nadelen van volledige transparantie en de waarde van privacy. Het is een onderhoudende film met goed acteerwerk van vooral Emma Watson als Mae Holland. De film bied echter geen nieuw inzicht in het transparantie/privacy dilemma. Minpunt vind ik ook dat The Circle ook een wat stereotiep, een-dimensioneel beeld schetst van de ziekte MS (de vader van Mae heeft MS) en Cerebrale Parese (de zoon van de ceo van The Circle heeft.

Reviews

Stephan
Eentonige film, geen actie, gaat een beetje over Google en hun houding ten aanzien van privacy.
loading