Kijk nu Walking With The Enemy op MovieMAX: We volgen het heldhaftige leven van een wereldleider en een jongeman tijdens de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog in Hongarije. Regent Horthy wordt geconfronteerd met de macht van de Duitse vijand wanneer hij getuige is van de executie van zijn zoon. Ondertussen wordt de familie van Elek voor zijn ogen meegenomen. Elek besluit zich voor te doen als een Duitser. Hij vermomt zich als een nazi-officier en begint aan een missie om zijn familie en duizenden anderen te redden. - Walking With The Enemy
×
Walking With The Enemy
We volgen het heldhaftige leven van een wereldleider en een jongeman tijdens de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog in Hongarije. Regent Horthy wordt geconfronteerd met de macht van de Duitse vijand wanneer hij getuige is van de executie van zijn zoon. Ondertussen wordt de familie van Elek voor zijn ogen meegenomen. Elek besluit zich voor te doen als een Duitser. Hij vermomt zich als een nazi-officier en begint aan een missie om zijn familie en duizenden anderen te redden.
×
Reviews (1)Walking With The Enemy
Geschreven door: Filip
   02-04-2018
Een aangrijpend verhaal, vergelijkbaar met "Shindlers list". Kortom een goede film die meer dan voldoende stof tot nadenken geeft en dus na afloop nog wel wat blijft nazinderen.
Schrijf zelf een review
loading