Kijk nu The Hitman's Bodyguard op MovieMAX: The Hitman's Bodyguard is een actiefilm over 's werelds beste persoonsbeveiliger en zijn nieuwe cliŽnt: een beruchte huurmoordenaar die wil getuigen tegen zijn opdrachtgevers. Ze staan al jaren lijnrecht tegenover elkaar en de haat zit diep. Nu zitten ze met elkaar opgescheept en hebben ze 24 uur om van Engeland naar Den Haag te reizen. Enige obstakel op hun pad is alles wat de verdachte, een moordlustige Oost-Europese dictator, kan verzinnen om hen te stoppen. - The Hitman's Bodyguard
×
The Hitman's Bodyguard
The Hitman's Bodyguard is een actiefilm over 's werelds beste persoonsbeveiliger en zijn nieuwe cliŽnt: een beruchte huurmoordenaar die wil getuigen tegen zijn opdrachtgevers. Ze staan al jaren lijnrecht tegenover elkaar en de haat zit diep. Nu zitten ze met elkaar opgescheept en hebben ze 24 uur om van Engeland naar Den Haag te reizen. Enige obstakel op hun pad is alles wat de verdachte, een moordlustige Oost-Europese dictator, kan verzinnen om hen te stoppen.
×
Reviews (4)The Hitman's Bodyguard
Geschreven door: Geert
   27-02-2018
Leuke actiefilm, knappe en snelle actie afgewisseld met aanslaande humor. Jackson en Reynolds op hun best als good bad-guys, je moet er wel sympathie voor krijgen. Dictator wordt berecht voor misdaden tegen de mensheid en Kincade (Jackson) kan dit bewijzen. Alleen is hij een huurmoordenaar, niet te vertrouwen en moet hij heelhuids in Amsterdam geraken om te getuigen, dat is het verhaal int kort. Het scenario is goed, niet te moeilijk, de dialogen zijn grappig en de actie wordt knap in beeld gebracht. Eťn scene in amsterdam haalde zelfs YouTube met het idee dat het echt was :-). Topper.
Geschreven door: Sigrid
   20-02-2018
Goede film, een combinatie van Veel actie en een beetje humor
Geschreven door: Giovanni
   19-01-2018
Zeer vermakelijke actiekomedie met een goede cast. Grappige dialogen tussen Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson en toffe actiescene's.
Geschreven door: Sofie
   27-12-2017
Erg vermakelijke actie/komedie film, met een goed verhaal, leuke cast en genoeg actie. De hoofdrollen worden gespeeld door Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson. De chemie tussen beide is erg goed en grappig. Let ook op het kleine rolletje van Barry Atsma als advocaat en Gary Oldman die weer eens een lekkere schurkenrol op zich neemt. Ik heb me prima vermaakt met deze film en raad hem een ieder aan.
Schrijf zelf een review
loading