Paris Can Wait (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een vrouw gaat met een Franse collega van haar man, op een roadtrip van Zuid-Frankrijk naar Parijs. Onderweg maakt...
Paris Can Wait

Paris Can Wait

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 29 min

Een vrouw gaat met een Franse collega van haar man, op een roadtrip van Zuid-Frankrijk naar Parijs. Onderweg maakt Anne kennis met de Franse cultuur en keuken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Paris Can Wait aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willem
Veel kritiek op deze film is, samengevat, dat het een lange reclamespot van het Franse toeristenbureau is. Als je niet verder kijkt dan je neus lang is, dan is dat misschien ook zo. Maar behalve de mooie scenery en het lekkere eten zit er veel leuke dialoog in en heeft de film onder het oppervlak een interessante verhaallijn.
Misschien ben ik bevooroordeeld, want ik hou van 'roadmovies' en Diane Lane.
Waarschijnlijk is dit ook geen film voor publiek, dat (veel) jonger is dan de hoofdrolspelers. Ik heb er in ieder geval van genoten.

Reviews

Renée
Als je interesse hebt in de Franse Keuken en cultuur, is deze film misschien nog enigszins behapbaar. Maar qua verhaallijn gebeurd er niet echt veel. Het lijkt meer op een reclamespotje van het Franse toeristenbureau. Wat mij betreft geen aanrader.
loading