Kijk nu Paris Can Wait op MovieMAX: Een vrouw gaat met een Franse collega van haar man, op een roadtrip van Zuid-Frankrijk naar Parijs. Onderweg maakt Anne kennis met de Franse cultuur en keuken. - Paris Can Wait
×
Paris Can Wait
Een vrouw gaat met een Franse collega van haar man, op een roadtrip van Zuid-Frankrijk naar Parijs. Onderweg maakt Anne kennis met de Franse cultuur en keuken.
×
Reviews (2)Paris Can Wait
Geschreven door: Willem
   29-01-2018
Veel kritiek op deze film is, samengevat, dat het een lange reclamespot van het Franse toeristenbureau is. Als je niet verder kijkt dan je neus lang is, dan is dat misschien ook zo. Maar behalve de mooie scenery en het lekkere eten zit er veel leuke dialoog in en heeft de film onder het oppervlak een interessante verhaallijn. Misschien ben ik bevooroordeeld, want ik hou van 'roadmovies' en Diane Lane. Waarschijnlijk is dit ook geen film voor publiek, dat (veel) jonger is dan de hoofdrolspelers. Ik heb er in ieder geval van genoten.
Geschreven door: Renée
   24-12-2017
Als je interesse hebt in de Franse Keuken en cultuur, is deze film misschien nog enigszins behapbaar. Maar qua verhaallijn gebeurd er niet echt veel. Het lijkt meer op een reclamespotje van het Franse toeristenbureau. Wat mij betreft geen aanrader.
Schrijf zelf een review
loading