The Last Airbender (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Honderd jaar geleden was de wereld verdeeld in vier naties: Vuur, Water, Aarde, Wind. Een jongen met de naam...
The Last Airbender

The Last Airbender

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 39 min

Honderd jaar geleden was de wereld verdeeld in vier naties: Vuur, Water, Aarde, Wind. Een jongen met de naam Aang kreeg te horen dat hij de nieuwe Avatar was. Geconfronteerd met de verantwoordelijkheid om een dreigende wereldoorlog te voorkomen, vluchtte Aang van huis weg op zijn vliegende bizon Appa. Ze kwamen in noodweer terecht, stortten in de oceaan en werden ingevroren in het.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Last Airbender aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Arie
Mooie, onderhoudende film; fantastische effecten en een goed plot! Kijken!

Reviews

Louis
Een leuke film als je de cartoon ook gezien hebt.
Anoniem
Vond de tekenfilmserie toch leuker. Het valt gewoon niet altijd mee om tekenfilmseries te verfilmen. Maar met mijn gedachte op '0' ben ik toch redelijk vermaakt.
nathalie
Leuk gedaan, alleen ze moesten niet een hele serie in anderhalf uur proppen en het zag er echt heel nep uit. Er komt nog een deel 2 aan het einde te zien, alleen die hoef ik niet te zien. Sorry, onvoldoende.
Anoniem
Leuk gemaakt.. Maar het had beter gekund.. De special effects laten te wensen over. Verder is het wel leuk dat de tekenfilm verfilmd is met echte mensen. Verder is het verhaal erg kort en on afgemaakt. Een 6..
jaap
Je moet bij deze film geen super acteerhelden verwachten en je moet ook geen superacteerwerk verwachten. Wat je wel kunt verwachten is een leuke film over hoop en vriendschap met een happy end. Leuk gedaan, leuk verhaal, maar geen topper voor de echte filmliefhebbers.
patrick
Ik volg de serie ook: Avatar the last airbender. Maar deze film is een stuk spannender, ik vond de film wel het leukst maar sokka lijkt niet op die bij de serie. Ik geef deze film een: 8
Anoniem
Mijn zoon van 8 vind het wel een mooie film, was alleen een beetje teleurgesteld dat het verhaal niet af was, nu wist hij nog steeds niet hoe het afliep.
Grace
De verwachtingen voor deze anime-verfilming waren erg hoog.'Avatar: The Last Airbender' kent als anime een grote fan-base. Dit had, in principe, van deze film net zo'n grote hit kunnen maken als de 'Harry Potter' of 'Lord of the Ring' series. Dat is deze film zeker niet. Er is op internet al veel geschreven over hoe en waar de film gefaald is. In mijn mening is het voornamelijk een gebrek aan liefde. N. Shyamalan houd niet zo veel van de Avatar als Peter Jackson van de Hobbit houd, en dat zie je.

De film is wel het kijken waard. Sommige beelden zijn prachtig en het decor is mooi. Kennis van de originele Avatar serie is niet vereist, alles wordt uitgelegd. Maar laat de film een introductie zijn en ga vooral naar de originele serie kijken!

En aan het eind: vraag je je af wanneer deel 2 van de trilogie uitkomt!
Leonie
The last Airbender is een avonturenfilm. Hij is te vergelijken met Narnia achtige-films. Het idee is leuk, maar wel wat langdradig. En als je Avatar al hebt gezien, is dit natuurlijk een stuk minder. Maar hoe dan ook toch geinig om te zien.
Anoniem
Wat een slechte film, doet ver onder aan de anime! Geen 1 Chinees en irritant slechte acteurs
Anoniem
Goede film, spannend maar soms een beetje lang draadig. Ik moet zeggen dat de film goed is gemaakt, maar je moet je aandacht er bij houden. Met een borrel op zou ik een andere film kiezen. Ik wacht op het vervolg.
Ivo
De filmversie naar de populaire tekenfilmserie Avatar, geregisseerd door M. Night Shyamalan. Het gevaar in het verfilmen van een (animatie)serie is dat je keuzes moet maken. Bijvoorbeeld hoeveel je van het originele verhaal intact houdt, en, aangezien je niet alles van een 61 afleveringen tellende serie kan verwerken, welke delen je weglaat. Hier heeft de regisseur gefaald. Wat de serie zo leuk maakte was de humor en de goed neergezette karakters. In de film is totaal geen humor terug te zien. De karakters worden niet uitgediept en worden vertolkt door matige acteurs. De vechtscènes die in serie zo prikkelend en mooi getekend zijn worden hier met wat special effects geprobeerd neer te zetten, maar vanwege de traagheid en slechte spanningsopbouw is het geen moment spannend. Conclusie: voor de volgers van de serie is er niks aan, voor degene die Aang en zijn vrienden nog niet kenden is er denk ik geen snars van te begrijpen.
Anoniem
De slechte acteerprestaties en een verhaal waar je maar niet in mee gezogen wordt, maken dit een slechte film. The Last Airbender gaat wellicht de boeken in als slechtste film van 2010. In een jaar waarin we al vreselijke films als The Back Up Plan, The Bounty Hunter, Grown Ups en Jonah Hex zagen, is dat geen goed teken
Anoniem
Wanneer je kunt mee leven in deze fantasie en diepere gronden kunt ervaren, erg leuk om naar te kijken.
Jacklyn
Leuke film, het is weer wat anders. volgens mijn zoon komt het verhaal niet overeen met de serie op tv, het is ook lastig om een langlopende serie in anderhalf uur te proppen. We wachten de volgende delen af.
bert
Matig, is een beetje overdreven, maar de kids vonden hem prachtig. Alleen nu op zoek naar deel 2 want dit is nog niet het einde hoorde ik van de kids
Esther
Het acteerwerk was echt slecht. Stoorde me vooral aan de broer en zus! De magische krachten leken meer op uit de hand gelopen kung fu acties; slechte special effects.
Het verhaal is wel aardig,maar had veel meer verwacht van deze regisseur. Het ergste....de film heeft een open einde!!!
Anoniem
Leuk verhaal, maar daar is ook alles wel mee gezegd. Slecht acteerwerk, matige special effects.
Anoniem
Ik denk dat het voor kids wel een leuke film kan zijn. Echter voor volwassenen is het verhaal te dun en zit er weinig diepgang in. Er zit weinig opbouw in het gros van het acteerwerk. De visual effects zijn dan wel weer aardig. Overall net een voldoende. Met een beetje meer moeite had het ook voor volwassenen een betere film kunnen zijn.
Anoniem
Matig acteerwerk, en weinig special effects voor een film die het eigenlijk alleen daar van moet hebben. Ik vind de tekenfilm beter, en balen dat ik nu ook nog op een niet eens echt gewenst deel twee moet gaan zitten wachten.
Anoniem
Leuk verhaal, maar heel slecht acteer werk, heb na een uur de film uitgezet.
Anoniem
Kids vonden hem geweldig, alhoewel ze het verhaal vanuit de tekenfilms wel kunnen dromen. Zelf vond ik hem ook wel OK, goede special effects en snelle montage. Was wel blij met wat extra uitleg van de kids om eea beter te snappen.
tjeerd
Doet de animatieserie geen eer aan...
Aang kijkt constant alsof hij moet poepen en Soka voert niet de komische ondertoon die hij wel in de animatie had. katara het enige personage wat enigszins overkomt.
special effects zijn wel prima in orde, maar dat haalt helaas de rest van de film niet uit het diepe dal waar onze vriend Shayamalan hem in heeft gestort.
Anoniem
Vermakelijke film al lijkt er hier en daar nogal wat geknipt te zijn. De beelden en effects zijn best goed. Misschien handig om te vermelden dat het einde een "wordt vervolgd" is.
Anoniem
Redelijke film als je ervan uit gaat dat hij voor 6 jaar en ouder is. De personages zijn leuk gekozen, lijken redelijk op die van de tekenfilm serie. Alleen waar de serie een heleboel afleveringen voor nodig heeft, doet de film in 1,5 uur en dat gaat wat te snel.
Anoniem
Deze film is een schande voor een geweldige serie. Het acteerwerk is slecht, het verhaal komt niet eens in de buurt van de serie, ik vind deze film ronduit slecht. Een absolute schande voor de serie liefhebber!
Anoniem
Slecht geacteerd, maar zo'n goed verhaal, dat je dit voor lief neemt.
Anoniem
Super film kon hem inderdaad van tv. Mis alleen de andere delen over aarde en vuur. Misschien dat deze snel zullen volgen. Een aanrader voor iedereen die de serie wel eens gekeken heeft.
nurdan
De verfilming van de serie avatar speelt zich heel snel af. De meeste scenes uit de serie komen niet terug en er zijn hier en daar verschillen. Verder is het een leuke film en zeker waard om een keertje te kijken.
Rogier
Voor iedereen die de Nickelodeon Serie's 'the Avatar' kent is dit een absolute aanrader. Een van de weinige films die gebaseerd zijn op een animatie serie. Een fijne actiefilm die je van begin tot eind geinteresseerd houdt.
loading