Kijk nu Ghosts of Darkness op MovieMAX: Twee paranormaal onderzoekers komen met elkaar in aanraking, omdat ze allebei bezig zijn met het onderzoeken van een oud mysterie. Samen brengen zij drie nachten door in een mysterieus huis, dat een duister verleden kent. Al snel doet het tweetal de ontdekking dat er zich veel meer afspeelt binnen de muren van het huis dan zij in eerste instantie dachten. Hun levens blijken in gevaar te zijn, dus het tweetal zal moeten samenwerken. - Ghosts of Darkness
×
Ghosts of Darkness
Twee paranormaal onderzoekers komen met elkaar in aanraking, omdat ze allebei bezig zijn met het onderzoeken van een oud mysterie. Samen brengen zij drie nachten door in een mysterieus huis, dat een duister verleden kent. Al snel doet het tweetal de ontdekking dat er zich veel meer afspeelt binnen de muren van het huis dan zij in eerste instantie dachten. Hun levens blijken in gevaar te zijn, dus het tweetal zal moeten samenwerken.
×
Reviews (1)Ghosts of Darkness
Geschreven door: Melvin
   28-03-2018
Mooie film, mag wel meer spanning in maar toch een aanrader. Een echte drama met een real life eind. Deze film zal ik niet als aanrader publiceren. Maar wel adviseren aan mensen die ter onrechte hun kinderen of broertje/zusje toch kan dit wel confronterend zijn!
Schrijf zelf een review
loading