Ghosts of Darkness (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee paranormaal onderzoekers komen met elkaar in aanraking, omdat ze allebei bezig zijn met het onderzoeken...
Ghosts of Darkness

Ghosts of Darkness

Horror
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 23 min

Twee paranormaal onderzoekers komen met elkaar in aanraking, omdat ze allebei bezig zijn met het onderzoeken van een oud mysterie. Samen brengen zij drie nachten door in een mysterieus huis, dat een duister verleden kent. Al snel doet het tweetal de ontdekking dat er zich veel meer afspeelt binnen de muren van het huis dan zij in eerste instantie dachten. Hun levens blijken in gevaar te zijn, dus het tweetal zal moeten samenwerken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ghosts of Darkness aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Melvin
Mooie film, mag wel meer spanning in maar toch een aanrader. Een echte drama met een real life eind. Deze film zal ik niet als aanrader publiceren. Maar wel adviseren aan mensen die ter onrechte hun kinderen of broertje/zusje toch kan dit wel confronterend zijn!
loading