Beethoven (1992) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. De familie Newton is een doodgewoon gezin. Tot dat Beethoven, 80 kilo van liefde, toewijding,...
Beethoven

Beethoven

Familie
Taal: Engels Jaar: 1992 Duur: 1 u 23 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. De familie Newton is een doodgewoon gezin. Tot dat Beethoven, 80 kilo van liefde, toewijding, moed en kwijl, hun leven en inboedel voorgoed verandert. Ternauwernood ontsnapt aan een stel gemene hondendieven vindt Beethoven bij de Newtons het huis van zijn dromen. Hij slaapt op de bank, speelt in de tuin en kwijlt op bed. Hij doet alles wat zijn baas hem verbiedt, en toch wil de familie Newton hem voor geen goud missen.

Hond capriolen Hartverwarmend Gezinsdrama Familieband Sint-Bernard Jaren 90 Voorstad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Marije
Beethoven is een erg grappige film. Leuk om te zien hoe het gezin steeds meer gehecht raakt aan de hond. Als de film afgelopen is ben je blij dat er nog meer delen zijn om te kijken.
loading