Kijk nu Hush Money op MovieMAX: Doug is een kunstschilder met grote geldproblemen. Hij heeft schulden bij een maffiabaas, die dreigt zijn dochter te vermoorden als hij vandaag niet met geld over de brug komt. Uit pure wanhoop ontvoert Doug de twaalfjarige dochter van een beroemde honkbalprof, zodat hij losgeld kan vragen. Het wordt allemaal nog lastiger als Doug merkt dat zijn jonge gijzelaartje, Kennedy, een vurig temperament heeft en aan astma lijdt. - Hush Money
×
Hush Money
Doug is een kunstschilder met grote geldproblemen. Hij heeft schulden bij een maffiabaas, die dreigt zijn dochter te vermoorden als hij vandaag niet met geld over de brug komt. Uit pure wanhoop ontvoert Doug de twaalfjarige dochter van een beroemde honkbalprof, zodat hij losgeld kan vragen. Het wordt allemaal nog lastiger als Doug merkt dat zijn jonge gijzelaartje, Kennedy, een vurig temperament heeft en aan astma lijdt.
×
Reviews (1)Hush Money
Geschreven door: Barbara
   28-01-2018
Deze film hoort eerder bij de categorie drama dan thriller. Het acteerwerk is prima. Het plot ook met een bad guy die eigenlijk een good guy is. Toch is het geen topfilm. Vooral de verhaallijn met de persoon waar Doug geld van geleend had, had veel beter uitgediept kunnen worden en had de broodnodige spanning in de film kunnen brengen. We hebben hem gezien en afgekeken, maar hij is niet voor herhaling vatbaar.
Schrijf zelf een review
loading