Hush Money (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Doug is een kunstschilder met grote geldproblemen. Hij heeft schulden bij een maffiabaas, die dreigt zijn dochter te...
Hush Money

Hush Money

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 25 min

Doug is een kunstschilder met grote geldproblemen. Hij heeft schulden bij een maffiabaas, die dreigt zijn dochter te vermoorden als hij vandaag niet met geld over de brug komt. Uit pure wanhoop ontvoert Doug de twaalfjarige dochter van een beroemde honkbalprof, zodat hij losgeld kan vragen. Het wordt allemaal nog lastiger als Doug merkt dat zijn jonge gijzelaartje, Kennedy, een vurig temperament heeft en aan astma lijdt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hush Money aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Barbara
Deze film hoort eerder bij de categorie drama dan thriller. Het acteerwerk is prima. Het plot ook met een bad guy die eigenlijk een good guy is. Toch is het geen topfilm. Vooral de verhaallijn met de persoon waar Doug geld van geleend had, had veel beter uitgediept kunnen worden en had de broodnodige spanning in de film kunnen brengen. We hebben hem gezien en afgekeken, maar hij is niet voor herhaling vatbaar.
loading