Sex and the City 2 (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Fun, fashion en vriendschap: Sex and the City 2 biedt dit alles en meer als we Carrie (Sarah Jessica Parker),...
Sex and the City 2

Sex and the City 2

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 2 u 20 min

Fun, fashion en vriendschap: Sex and the City 2 biedt dit alles en meer als we Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) in dit vervolg weer zien stralen in de Big Apple en daar buiten. Wat staat je te wachten na het jawoord? Het leven van de dames laat niets te wensen over, maar het zou geen Sex and the City zijn als het leven niet nog een paar verrassingen in petto had. Want zeg nou zelf, soms moet je er gewoon even tussenuit met de meiden.

Mode Humoristisch Romantisch Vriendschapsdynamiek Modieus Moderne tijd New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Sex and the City 2 Soundtrack

Sex and the City 2 Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify
Anoniem
Heerlijke film, weer met fantastische kleding en schoenen, flinke dosis humor en dagelijkse problemen waar vrouwen zich mee bezig houden.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Janine
Ik vond 'm wel leuk, maar de 1e film vond ik echt super leuk... (ook al echt 5x gezien ofzo) Veel meer gelachen, deze vond ik wat minder. Maar al met al prima filmpje!
Anoniem
Leuke film om met je vriendin te kijken. Gebeuren wel een aantal grappige dingen in. Glamour outfits en fancy hotels staan centraal. Daarnaast gaat het vooral over relaties, mannen en de problemen die daarbij komen kijken. Lekker voor op de bank met een leuke meid!
juliet
Geweldig! Nog steeds zo leuk om te kijken en er gebeuren weer zaken die je niet verwacht. Al moet ik zeggen dat de eerste iets spannender was. Gelukkig heeft deze film een veel happyer end!
Anoniem
Helemaal zoals we van SATC kunnen verwachten. geweldige outfits en een hoop glamour. Een echte feelgood movie die ideaal is voor een meidenavondje. SATC was beter, maar deze is zeker de moeite waard.
Anoniem
Leuke film met gepaste humor, wellicht een beetje beperkt in de omgevingen, had iets variabeler gemogen.
sam
Top Film
tosanne
Begin van film was saai, maar begon steeds leuker te worden. Niet realistisch, maar erg leuk om naar te kijken. Vond 1 leuker, maar deze mag er ook zijn. Echt Sex and the City. Ook erg leuke de glitter en glamour weer in deze film.
rene
Dit is echt persoonlijk maar er zitten leuke herkenbare alledaagse problemen en vreugde in deze film , waardoor deze film zeker de moeite waard is om te kijken.
Anoniem
Leuk om weer de sfeer van SATC te proeven, maar deel 1 vond ik veel leuker en herkenbaarder. Deel 2 voegt niets toe. Wel leuk, maar niet teveel van verwachten.
Anoniem
Zeker leuk om te zien. Grappig en geheel in SATC stijl.
Micha
Lekker makkelijk wegkijken. Humor, herkenning,verdriet, hoop en opluchting! De meiden zoals je ze kent: romantiek, sex en drama(queens). Lekker dus. Zelf 2 x gekeken dus zeker een aanrader!
AA
Erg leuk weer !! Carrie speelt 'weer' met vuur.
Anoniem
Leuke film, al was deel een beter! Waarschijnlijk erg leuk voor echte sex and the city fans.
Anoniem
Vermakelijke film, om lekker bij te relaxen. Goede opvolger en afsluiter van de eerste film. Het blijft natuurlijk 'over the top' wat deze vrouwen beleven. Drie keer omkleden op 1 dag? Ik moet er niet aan denken. Maar zeker leuk om te bekijken, deze film. Het hielp mij de griep door. ;-)
Nathalie
Leuke film beetje voorspelbaar maar wel echt sex and the city!
Anoniem
Heerlijke film vol female hormones :) Lekker voor een avondje ontspannen: niet nadenken, veel mode en vermakelijk verhaal.
arthur
Jammer, weinig diepgang, oppervlakkig en een uitholling van de karakters. Deel 1 was leuk maar dit voegt niets meer toe. Het gaat alleen nog maar over kleding en decadent doen.
Anoniem
Het is geen geweldige film, maar ik vond het toch wel weer leuk om weer even in de sfeer te komen. Verder vond ik de dames erg dom in Abu Dhabi overkomen, terwijl ze in New York zeker onder de categorie slimme, zelfstandige en onafhankelijke vrouwen vallen.
Sonja
Het is eigenlijk echt een heel slechte film, mja omdat het allemaal zo over de top is ook wel weer erg vermakelijk.
Angélica
Ik vind dat dit deel meer diepgang heeft dan het vorige. Het laat echt zien dat de karakters gegroeid zijn. Mooie scenes, mooie kleding en ook heerlijk om in je 1tje naar te kijken. Ik ben er nog niet over uit of ik deel 1 beter vond. Het is in ieder geval zeker wel de moeite waard om te kijken als echte fan!
Anoniem
Over een diepgaande inhoud kun je bij deze film niet spreken, maar de typerende karakters zijn als vanouds! Stuk voor stuk zetten Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte met hun rol weer een komisch geheel neer en daar kan ik echt van genieten. Kijk deze film vooral ZONDER je vent en MET je vriendinnen, dan heb je een superavond!
Anoniem
Jammer jammer jammer, wat een verschrikkelijke film. Groot fan van de series. Deel één van de film was nog wel leuk, maar deel twee is echt een drama. Zo truttig. Zonde. Kleding is echter fantastisch.
Jessica
Persoonlijk vond ik dit deel leuker dan deel 1, omdat er meer actie in zat en er leukere scenes in voorkwamen.
Leuk extra'tje waren natuurlijk de mooie beelden in oa de woestijn en de Oosterse markt!
Anoniem
Een leuke en hilarische vervolg op de eerste wereldberoemde film. De acteurs en actrice spelen in deze film weer fantastisch! En weer natuurlijk veel glamour in deze sprankelende film. Maar de film is eigenlijk niet echt een verandering in de vorige film. Maar er blijven nog steeds leuke scènes!
Anoniem
Super leuke film. Ik vond deel 1 wel leuker. Maar Samantha is in deze film weer heerlijk op dreef!!!
Anoniem
Super! Een echte meidenfilm met zoveel herkenbare en grappige stukjes, dit was de 2e keer dat ik hem zag en het blijft leuk, jammer dat er geen vervolg meer van de serie komt!
Anoniem
Een heerlijke feelgood movie. De gebeurtenissen nemen je mee op reis. Van wolenkrabbers naar de woestijn van... Prachtige kleding, humor en eigenzinnige personen staan garant voor kijkplezier. Veel plezier!!!
Mieke
Een heel erg leuke 2e deel van de serie! Die ook los van elkaar gekeken kan worden. In ieder geval een lekker lange vrouwenfilm, over mode, schoenen, mannen en de grote liefde! Veel kijkplezier gewenst.
Anoniem
Een echte meidenfilm vol plezierige gebeurtenissen,sjp is er knap in, en mooie jurken.
Anoniem
Leuke film voor alle Sex and the City fans maar af en toe een beetje clichématig. En de continue kledingwissels zijn hysterisch. Over de top fashion statements. Gezellig kijken maar verder niet zo veel om het lijf. De echte fashionista zal wel aan haar trekken komen.
Jeanine
Deze 2e film is leuker als de 1e! Toch jammer dat de serie is gestopt, het is allemaal zo herkenbaar en lachwekkend. Een film met een lach en een traan, een echte meiden film en duurt ook lekker lang ook! Veel plezier met kijken.
loading