Kijk nu Cars 3 NL op MovieMAX: NEDERLANDS GESPROKEN. Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe! - Cars 3 NL
×
Cars 3 NL
NEDERLANDS GESPROKEN. Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!
×
Reviews (1)Cars 3 NL
Geschreven door: Geert
   02-12-2017
Het thema ouder worden maar dan in een tekenfilm en in de race wereld.McQueen heeft het moeilijk zijn plaats aan de top te behouden gezien het jonge opkomende talent.Hij lijkt afgeschreven en gaat nieuwe krachten zoeken bij de oude roots. Zijn trainer Ramira Cruz moet hem daarbij helpen maar gaande weg leren ze mekaar beter kennen en McQueen ziet in haar de ijver van een echte racer. In de race in Florida zal McQueen een beslissing nemen die zijn leven en dat van Ramira zal veranderen.Leuk verhaal,leuke humor en spanning en bijzonder knap gemaakt,past volledig in de Cars reeks.Beter dan Cars2.
Schrijf zelf een review
loading