The Expendables (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De mysterieuze Mr. Church vraagt Barney Ross en zijn doorgewinterde team, de Expendables, om een gewetenloze...
The Expendables

The Expendables

Actie Avontuur Thriller
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 39 min

De mysterieuze Mr. Church vraagt Barney Ross en zijn doorgewinterde team, de Expendables, om een gewetenloze dictator te liquideren. Ross en zijn oude makker Christmas gaan op verkenning en ontmoeten verzetsstrijder Sandra. Al snel blijkt dat Church de mannen heeft voorgelogen. Ze weten ternauwernood te ontsnappen, maar Sandra valt in handen van een groep genadeloze soldaten. Ross besluit Sandra te bevrijden, maar zijn team zal hem daarbij moeten helpen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Expendables aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
van
Leuke film met 100% actie.
Makkelijk te volgen.

Reviews

Jurgen
Best beroerd. Misschien hadden ze een script moeten gebruiken :-). Een aantal best toffe acteurs die toch niet echt fijn aan bod komen. Of de meest kromme dialogen uitkramen.
Larry
Ik vond het een oudewetse actiefilm. Een goede verhaal, met veel flinke knok-scenes en firepower. Doe daar nog wat leuke explosies bij en je hebt een actieknaller. Het was goed dat Stalone de hoofdrol had. Hij was de enige die de film eigenlijk leidde. daarnaast zijn er tal van goeje actuers die de film compleet maken zoals Jason Statham
Anoniem
Goede actiefilm, zeker waard om te kijken
Danny
Ik heb deze film gezien en vond hem erg leuk, alleen hij kon wat korter zijn.
Ik wil hem graag aanraden aan mijn vrienden.
Bedankt dat deze zo goedkoop is en erg leuk.
Met groet: Danny
Bob
Lekkere film waar je niet hoeft bij na te denken. Goeie acteurs. Beetje voorspelbaar.
Anoniem
Echt van de film genoten. Veel knallen en lachen. Een goeie hersenloze shoot em up met leuke special effects. En een cameo van Schwarzenegger himself!
Anoniem
Lekkere niet nadenk film met veel goede actie en een standaard verhaallijn.
Peter
Fijne cast, heel wat cameo's. Het verhaal is eerder doorsnee, maar er zijn wel mooie stunts en special effects. De film houdt ook een goed tempo aan.
Tom
Goede en bekende acteurs! Er wordt veel stoer gedaan en er worden ook wel wat leuke grapjes door de film heen gemaakt. Het verhaal is vrij standaard, maar de actie is super! Mooie vrouwen, veel actie! Voor een chillavond met de jongens.
Anoniem
Goede actie film, verveeld geen moment, beetje voorspelbaar maar blijft boeiend.
Anoniem
Goede en bekende acteurs! Er wordt veel stoer gedaan en er worden ook wel wat leuke grapjes door de film heen gemaakt. Het verhaal is vrij standaard, maar de actie is super! Mooie vrouwen, veel actie! Voor een chillavond met de jongens.
Jan
Ik had er meer van verwacht, zeker met dit aantal 'sterren'. teveel kogels, te weinig verhaal...
Renate
Goeie actie zoals we van de mannen gewend zijn! Verhaallijn niet veelzeggend maar de actie maakt alles goed. Weet alleen niet hoelang die ouwe koppen nog meegaan in de business. Maar ondanks dat kan ik hem zeker aanbevelen en zou ik deel 2 zo weer huren.
Anoniem
Echt gaaf film veel actie
Djoke
Een lekkere makkelijk en ontspannen te kijken film.
Geen ingewikkeld plot.
Gewoon ouderwets de good and the bad guys film.
Jeroen
Leuke film. Lekker veel actie!
EDUARD
Een film van 12 in een dozijn. Vechten met de vuist en veel schieten met alle wapens die men zich kan inbeelden. Honderden van dit soort films bestaan er reeds. Deze oudjes hadden zeker geld nodig. De goeden overleven alles en de slechten sterven toch op het einde. Niettegenstaande deze negatieve commentaar is de film best genietbaar.
Peter
Als je ziet hoe de cast er uit ziet moet je geen sterk verhaal verwachten, maar actie, actie en nog eens actie. En da's precies wat je krijgt! Best lekker zo op z'n tijd. prima filmpje.
Anoniem
Ondanks alle talentvolle acteurs viel het mij tegen wat er mee gedaan is. Slap en simpel verhaal.
Anoniem
Helaas,
Niet wat ik er van verwacht had hij viel mij tegen.
Actie ja verhaal nee.
Hou je van een film als The A-team zul je hem leuk vinden.
Anders totaal niet.

Bas
rene
Veel actie maar verhaal is simpel, echt Amerikaans en toch vond ik em leuk omdat zoveel goeie bekende acteurs er in mee speelden... wederom kijkt het lekker weg.
bert
Veel actie best wel lekker om even voor te gaan zitten
Anoniem
Lekkere ouderwetse (maar wel van deze tijd) no-nonsense actiefilm, met veel actie en hier en daar de nodige humor. Gewoon lekker kijken zonder erbij na te hoeven denken.
Anoniem
Veel actie, verhaal lijn ala A-team, dus wel voorspelbaar . Maar de moeite waard.
Dennis
Gewoon weer ouderwets genieten van een geweldige aktie flim.

Ingrediënten:

chips en limonade en onderuit op de bank.
Anoniem
Had er wel wat meer van verwacht, maar kijkt toch wel lekker weg..
Anoniem
lekkere leuke actiefilm
Anoniem
Leuke popcornfilm en niet meer dan dat. De film krijgt van mij een extra punt omdat al die oude (en een paar nieuwere :) rotten bij elkaar opduiken. Gewoon verstand op nul en gaan!
Angelique
Ik vond het een oudewetse actiefilm. Een matig verhaal, maar wel flinke knok-scenes en firepower. Doe daar nog wat leuke explosies bij en je hebt een actieknaller. Jammergenoeg dat Stalone de hoofdrol had. Hij was de enige die de film eigenlijk verpesten. De hoofdrol had beter gedragen kunnen worden door Jason Statham.
Anoniem
POTJE BIER MET EEN ZAKKIE CHIPS, BOXEN KEIHARD EN GAAN MET DE BANAAN, MISTE ALLEEN NOG EEN PAAR JAPANESEN DIE WAT KUNSTJES FLIKTEN. DEEL 2 WORDT MET ARNOLD NOG SPANNENDER.
SYLVESTER IS WEER TERUG.
Anoniem
Echt super leuk al die oude rotten in het vak eens samen te zien in een film! Het verhaal is wat dun, maar dat stoort helemaal niet. Het is een heerlijke film om languit op de bank van te genieten.
Anoniem
Ouderwetse keiharde knallende actie van de eerste tot de laatste seconde. Toppertje om zonder na te denken heerlijk op de bank van te genieten. Natuurlijk ook geinig al die ouwe actiehelden in actie!
Anoniem
Ouderwetse keihard en goed ja ze zijn wat oud maar nog niet vergeten dus voor de old school actie is het zeker een aanrader. Heel voorspelbaar maar o zo lekker Amerikaans.
Als morgen deel 2 komt huur ik die ook.
Anoniem
Ouderwets Stallone-geweld uit de 80's en 90's, maar dan met wat modernere wapens. Van deze film lagen wij niet wakker. En Mickey Rourke, die de filosoof uithangt? Dat is dan weer wel heel grappig.
Anoniem
Een hele leuke actiefilm met alle grote namen. Er zitten goede actiescènes in afgewisseld met een hoop humoristische oneliners. Je verveelt je geen moment.
Sven
Heerlijk om al die actiehelden in 1 film te zien, helaas weinig actie van Bruce en Arnold, maar toch blijft er genoeg over heerlijke film om ff je verstand op nul te zetten en te genieten van een potje testosteron.
Anoniem
Actiefilm met een hoog schiet- en vechtgehalte, en zelfs nog een klein romantisch tintje.
Fred
Lekkere ouderwetse actiefilm.
loading