Hans en Grietje (1987) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Wanneer Hans en Grietje de weg kwijt raken in het verboden bos nadat hun...
Hans en Grietje

Hans en Grietje

Familie
Taal: Engels Jaar: 1987 Duur: 1 u 26 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Wanneer Hans en Grietje de weg kwijt raken in het verboden bos nadat hun spoor van broodkruimeltjes is verdwenen, komen ze aan bij een verleidelijk huisje van peperkoek. er is alleen een probleem ... in het huisje woont een heks. Als Griselda de twee door haar hocus-pocus toverkunsten voor altijd wil houden, moeten de slimme Hans en Grietje snel een manier bedenken om te voorkomen dat ze eindigen als het eerstvolgende toetje van de heks!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hans en Grietje aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ralph
Ik heb deze film gister weer voor het eerst in 12 jaar weer terug gekeken. In mijn kleuterjaren was dit toch echt mijn favoriete film. Ik kan me nog herinneren hoe eng ik Grizelda vond en dat werd nog maar eens bevestigd. Een ideale kinderfilm voor mensen die wel houden van een beetje spanning. De film is weliswaar gedateerd, maar dat doet niet onder voor het geweldige verhaal.

Reviews

Gerard
Dit is echt de grootste bagger die ik ooit gezien heb. Wat een slechte decors, wat een rampzalige acteurs en dan ook nog dat zingen er tussen door.
Kan hier echt geen twee punten voor geven.
Snap niet dat zo`n film nog te zien is terwijl Finding Nimo nergens te vinden is.
loading