Kijk nu Brooklyn's Finest op MovieMAX: Nadat een jonge zwarte tiener wordt neergeschoten door de politie in de Newyorkse wijk Brooklyn, breekt de hel los. In deze moeilijke omstandigheden beleven drie doorwinterde agenten de donkerste jaren uit hun carrière: een uitgebluste wijkagent enkele dagen voor z'n pensioen, een corrupte narcotica-agent die moeilijk de eindjes aan elkaar kan knopen, en een undercoveragent die moet kiezen tussen zijn loyaliteit aan het korps, en zijn vrienden uit de onderwereld. - Brooklyn's Finest
×
Brooklyn's Finest
Nadat een jonge zwarte tiener wordt neergeschoten door de politie in de Newyorkse wijk Brooklyn, breekt de hel los. In deze moeilijke omstandigheden beleven drie doorwinterde agenten de donkerste jaren uit hun carrière: een uitgebluste wijkagent enkele dagen voor z'n pensioen, een corrupte narcotica-agent die moeilijk de eindjes aan elkaar kan knopen, en een undercoveragent die moet kiezen tussen zijn loyaliteit aan het korps, en zijn vrienden uit de onderwereld.
×
Reviews (14)Brooklyn's Finest
Geschreven door: Eliza
   30-11-2012
Het is even wennen aan de manier hoe ze drie verhaallijnen in een film verweven hebben. Altijd fijn om via de reviews te lezen want dan kun je hier rekening mee houden als je de film besluit te kijken (zoals ik) want dan zie je een opeenstapeling van goede actie op actie... en hoe verleidelijk het is om voor het 'slechte' pad te kiezen. Dat dat meestal slecht afloopt nemen ze in deze film misschien iets te serieus. Zeker drie goede hoofdrolspelers en het kijken dus meer dan de moeite waard!
Geschreven door: gerline
   23-11-2012
Ik vind de film een 7 waard. Het is belangrijk dat je de verhaallijnen goed volgt en zelf een rijke fantasie heb. De drie personages staan los van elkaar en toch komen ze uiteindelijk samen zonder dat ze het beseffen. In een stukje in de film vind ik het prachtig dat vanuit 1 personage wordt gefilmd en dat dit overgaat naar een andere. Al met al een leuk avondje plezier, maar echte actie valt tegen.
Geschreven door: Johan
   22-11-2012
Een bijzonder goed in elkaar gestoken verhaal. Goed volgen is de boodschap maar je wordt ervoor beloond. De drie personages staan los van elkaar en toch komen ze uiteindelijk samen zonder dat ze het beseffen. Het einde van de film is fantastisch en laat geen open vragen over maar maakt alles duidelijk. Een topper van een film die je de ganse tijd blijft boeien. De cast is bekend maar ze voldoen volop aan hun verwachtingen. Een 10 is hier zeker op zijn plaats voor het totaalplaatje van de film.
Geschreven door: Max
   17-11-2012
Best een aardige film. Als je loslaat dat er een logica in de film moet zitten kijkt het anders dan dat je steeds denkt: 'wat hebben de 3 verhaallijnen met elkaar te maken?'. Ik vond het namelijk erg verwarrend, maar pas op het eind dacht ik 'aha, zit het zo'! Acteerprestaties; niets op aan te merken! Al met al als ik terug kijk naar de film..... best oké voor een avondje vermaak. Een 7, meer ook niet...
Geschreven door: Max
   04-05-2011
Een aardige film. Het verhaal is wat moeilijk te volgen. Er wordt goed acteerwerk neergezet.
Geschreven door: Max
   16-03-2011
Van begin tot het einde een pakkende film. Je voelt de spanning opbouwen. Alle acteurs zijn passend bij hun rol. Misschien een wat standaard verhaal, maar daardoor zeer zeker niet saai. De drie verhaallijnen komen op een mooie manier samen. Zeker een aanrader deze film.
Geschreven door: Max
   23-02-2011
Brooklyn's Finest vertelt drie verhalen die uiteindelijk samenkomen in een smakelijke climax. Of eigenlijk: onsmakelijke climax, voor wie de wereld liever door een roze bril bekijkt. Drie agenten, drie totaal verschillende karakters, drie sterke acteurs. Richard Gere speelt een agent die met pensioen wil en zijn laatste dagen veilig wil doorkomen, Don Cheadle speelt een sterke rol als infiltrant & het neusje van de zalm, Ethan Hawks, die in Training Day figureerde als onbevlekte rookie cop. Hij schittert in Brooklyn's Finest als Sal Procida, een agent die het financieel zwaar heeft en zich moet verzetten tegen de verleiding van drugsgeld. Knaller van een film, aanrader dus!
Geschreven door: Max
   09-01-2011
Aardige film. Leuke verhaallijnen. Had er iets meer van verwacht met deze line-up, vandaar "slechts" een 7.
Geschreven door: Gert Jan
   14-12-2010
Goede film. Verhalen kwamen op een leuke manier bij elkaar.
Geschreven door: Max
   12-12-2010
Gave film... gewoon supergoed.
Geschreven door: Max
   12-12-2010
Boeiende film, maar geen topper, wat mij betreft. Goed geacteerd. Mooi hoe "goed" en "slecht" door elkaar lopen. Ook wel puzzelen: wat zouden ze met elkaar te maken hebben? De moeite waard om te kijken, maar niet één die me sterk zal bijblijven.
Geschreven door: Sven
   11-12-2010
Goeie film, sterk verhaal en goeie acteurs die mooi werk leveren, zeker een aanrader.
Geschreven door: Mark
   09-11-2010
Wat een heerlijk verhaal zeg! Drie verhaal lijnen die pas op het eind samenkomen en wat een spannend open einde. En inderdaad met dus die drie top acteurs die ieder super gecast is voor hun hoofdrol. Je blijft maar denken... hoe komen die drie verhalen bijelkaar?
Geschreven door: Max
   09-11-2010
het is een goede spannende politiefilm,goede acteurs maakten er een goede film van,ik vind het absoluut een aanrader. Het is echt een ny straat film.
Schrijf zelf een review
loading