Lassie (1994) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De familie Turner is vastbesloten een nieuw leven te beginnen op het Amerikaanse platteland en...
Lassie

Lassie

Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 1994 Duur: 1 u 37 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De familie Turner is vastbesloten een nieuw leven te beginnen op het Amerikaanse platteland en verruilt de stad voor het ongerepte Virginia. De verhuizing brengt echter voor iedereen de nodige problemen met zich mee. Vooral Matt voelt zich eenzaam en verlaten in zijn nieuwe omgeving. Dan worden de Turners aangenaam verrast door de komst van een zwerfcollie die al snel niet meer uit hun leven is weg te denken. De opgroeiende Matt voelt zich gesteund door de niet aflatende trouw van de hond. De buitengewone collie beschermt hem tegen een agressieve wolf, redt hem uit een woeste waterval en geeft hem de warmte die hij nodig heeft.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lassie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
DE HIT TV SERIE VAN VROEGER

Reviews

Riccardo
Leuke film. Nostalgisch gevoel. Een feel good familiefilm. Mijn dochtertje van 7 vond het helemaal geweldig. Had wel iets meer sentiment in gemogen. Maar al met leuke film voor regenachtige zondagmiddag.
Anoniem
Leuk, spannend en ontroerend. Mooie natuurbeelden.
Wim
Dit is echt weer nostalgie.
Ondanks dat is dit een leuke en ontspannende gezinsfilm.
Zeker een aanrader om samen als gezin deze te kijken. En natuurlijk is de prijs ok: 1 Euro !!
Anoniem
Had ik maar zo'n geweldige, mooie, lieve en avontuurlijke hond.
Wow wat een gave film.
De film zelf is mooi gemaakt.
loading