Kijk nu 2307: Winter's Dream op MovieMAX: Het is 2307. De aarde is compleet bevroren en vrijwel onbewoonbaar. Een kunstmatig virus heeft meer dan 75% van de wereldbevolking uitgeroeid. De mensen die er nog zijn, leven onder de grond. Buiten is het simpelweg te koud om te overleven. Bij gebrek aan 'mankracht' hebben biowetenschappers humano´den ontwikkeld; oersterk, supersnel en bestand tegen extreme kou. - 2307: Winter's Dream
×
2307: Winter's Dream
Het is 2307. De aarde is compleet bevroren en vrijwel onbewoonbaar. Een kunstmatig virus heeft meer dan 75% van de wereldbevolking uitgeroeid. De mensen die er nog zijn, leven onder de grond. Buiten is het simpelweg te koud om te overleven. Bij gebrek aan 'mankracht' hebben biowetenschappers humano´den ontwikkeld; oersterk, supersnel en bestand tegen extreme kou.
×
Reviews (1)2307: Winter's Dream
Geschreven door: Ronald
   21-01-2018
Goedkope sf film met nog goedkopere decors. verhaal gaat wel vooral na ongeveer de helft van de film met een goede en onverwachte plot wending aan het einde. Niet de beste film die ik ooit gezien heb, Maar ook zeker niet de slechtste.
Schrijf zelf een review
loading