Kijk nu On Golden Pond op MovieMAX: Ethel en Norman Thayer verblijven in hun zomerhuisje bij Golden Pond in New England, als hun dochter Chelsea op bezoek komt met haar nieuwe vriend Bill en zijn lastige zoontje Billy. Het komt tot een botsing tussen de drie generaties. Wat begint als aanvaring tussen Norman en Billy groeit echter uit tot de relatie die Chelsea altijd met haar vader had willen hebben. Bovendien ontdekt Norman hoeveel hij heeft gemist door de liefde van zijn dochter te weigeren. - On Golden Pond
×
On Golden Pond
Ethel en Norman Thayer verblijven in hun zomerhuisje bij Golden Pond in New England, als hun dochter Chelsea op bezoek komt met haar nieuwe vriend Bill en zijn lastige zoontje Billy. Het komt tot een botsing tussen de drie generaties. Wat begint als aanvaring tussen Norman en Billy groeit echter uit tot de relatie die Chelsea altijd met haar vader had willen hebben. Bovendien ontdekt Norman hoeveel hij heeft gemist door de liefde van zijn dochter te weigeren.
×
Reviews (1)On Golden Pond
Geschreven door: judit
   15-12-2010
Verrukkelijk samenspel van Fonda and Hepburn! Hartverwarmend en realistisch. Het verhaal is zeer eenvoudig toch herkenbaar. En aan het einde komt het allemaal goed. Zonder de Hollywoodse suikerspin. Een echte aanrader voor mensen die van filmhuis houden.
Schrijf zelf een review
loading