On Golden Pond (1981) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ethel en Norman Thayer verblijven in hun zomerhuisje bij Golden Pond in New England, als hun dochter Chelsea op...
On Golden Pond

On Golden Pond

Drama
Taal: Engels Jaar: 1981 Duur: 1 u 45 min

Ethel en Norman Thayer verblijven in hun zomerhuisje bij Golden Pond in New England, als hun dochter Chelsea op bezoek komt met haar nieuwe vriend Bill en zijn lastige zoontje Billy. Het komt tot een botsing tussen de drie generaties. Wat begint als aanvaring tussen Norman en Billy groeit echter uit tot de relatie die Chelsea altijd met haar vader had willen hebben. Bovendien ontdekt Norman hoeveel hij heeft gemist door de liefde van zijn dochter te weigeren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om On Golden Pond aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
judit
Verrukkelijk samenspel van Fonda and Hepburn! Hartverwarmend en realistisch. Het verhaal is zeer eenvoudig toch herkenbaar. En aan het einde komt het allemaal goed. Zonder de Hollywoodse suikerspin. Een echte aanrader voor mensen die van filmhuis houden.
loading